|
Тема
|
Продължително главоболие...
|
|
Автор | --- (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.07 23:27 |
|
Здравейте, не знам дали съм уцелил правилното място за постване на темата, отдавна не съм посещавал форума.За което предварително се извинявам.Но нека си дойда да проблема.От около 4 дни се случва нещо много странно с мен.Имам пордължително главоболии почти през целия ден.Ако не съм на РС и не съм на много светло ми отминава, поне болката - за малко(или дълго - зависи).Но пак чувствам нещо странно в мен и едно пулсиране на капилярите около слепочията.На 15 години съм.Започвам да се притеснявам, нямам температура или други симтоми на каквато и да е позната за мен болест.Все още не съм споделил с родителите си за въпросното случващо се.Мисля си, че е от прекомерното стоене пред РС, но пък преди не съм имал такъв проблем.А е доста чудно след сън от 10-11 часа, 20 минути след като съм се събудил, да започва отново обичайната болка... По някой път ми се ускорява пулса.Получава се, като се засили болката и се опитам да си почина, като полегна за 15-20 минути.След 5-тата минута започва силно пулсиране на кръвносните съдове и ускоряване на пулса.Едва ли не, изпадам в депресия вече.След 30 минути ще се отчете 5-ти ден от споменатото.Никога не съм имал подобен проблем и почвам да се депресирам.Беше ми споменато от приятел, че негова приятелка е имала подобен случай 7-8-9 дни, след което е установено, че има тумор.Което пък още повече ме депресира.Търсих доста информация в нета, до колкото разбрах, ще се наложи да минавам Ядрено-магнитен резонанс.Но не знам, нямам консултация с никой вещ.Можете ли да ми помогнете по някакъв начин ?
Благодаря ви, предварително !
| |
Тема
|
Re: Продължително главоболие...
[re: ---]
|
|
Автор | Фeя (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.07 23:34 |
|
не си внушавай глупости. нормално е при тази рязка промяна на времето да има проблем при хора с по лабилна нервна система. Ако това ще те успокои, около мен през последните дни всички колеги са със същите симптоми. Подобрение при стоене на тъмно говори за мигренозно главоболие. Можеш да опиташ със саридон таблетки.
| |
Тема
|
[re: Фeя]
|
|
Автор | ... (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.07 23:38 |
|
може да имаш проблем с очите и от там да е главоболието.може и мигрена да е.от тумор глава не боли...
| |
Тема
|
[re: ...]
|
|
Автор | -- (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.07 23:59 |
|
И аз съм склонен да вярвам, че е от очите.А какво представляват тези таблетки, не съм запознат с повечето медикаменти.Може би ще получа информация по аптеките ?
| |
Тема
|
[re: --]
|
|
Автор | Фeя (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.09.07 08:11 |
|
Просто болкоуспокояващи, но не са така известни като аналгина и аспирина,
| |
|
Може да е от проблем с очичките, от дългото стоене пред компютъра също. Все пак трябва да кажеш на родителите си. Спокойно, не си мисли нищо лошо.
Красиво е да се усмихваш, но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти...
| |
Тема
|
[re: tajno_cvetence]
|
|
Автор | --- (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.09.07 12:41 |
|
Благодаря за съветите.Ще говоря с родителите си най-вероятно, а може би и ще отида при личния лекар за всеки случай, ако продължава главоболието.
| |
|
|
|
|