Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:24 18.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Избелване на зъбитенови  
Автор sa6tata (минаващ)
Публикувано11.06.07 16:08

Някой избелвал ли си е зъбите в стоматологичен кабинет с лампа или някаква там друга процедура????Колко е тряйността и не потъмняват ли повече след това???

Тема Re: Избелване на зъбитенови [re: sa6tata]  
АвторБeли зъби (Нерегистриран)
Публикувано11.06.07 16:26

Аз си ги избелих преди 1 година, съвсем малко потъмняха след това, но разликата и до днес си личи. Еднократното избелване не е за цял живот и същността му не е само в действието на лампата. Трябва да се посъветваш със зъболекаря си и той да ти предложи варианти, които са около 3. Аз се спрях на австралийски набор за избелване, който струваше 100 лева. Преди да започнеш искай задължително да ти почистят зъбния камък, ако имаш такъв.

Тема Re: Избелване на зъбитенови [re: Бeли зъби]  
Автор sa6tata (минаващ)
Публикувано11.06.07 20:50

Мерси много.Аз го почистих миналата седмица зъбния камък

Автор sa6tata (минаващ)
Публикувано11.06.07 20:53

Забравих да питам.Кафето отказа ли???То ми е проблем

Иначе не пуша.А и честно казано не са ми жълти зъбите чак толкова....Ама като гледам тия от клиповете каква захапка вадят
Какви други храни оцветяват емайла???

АвторБeли зъби (Нерегистриран)
Публикувано11.06.07 22:21

Отказах кафето но, за да не се изкушавам защото отказах цигарите. Избелването ми беше нещо като подарък заради геройството. След като ги избели зъболекарят ми каза известно време да не пия червено червено вино и да не ям червени плодове и зеленчуци. А за поддържането паста за зъби с whithening. Успех ако се решиш!

Автор sa6tata (минаващ)
Публикувано12.06.07 12:48

Реших

само финансите да ги докарам;-)Последен въпрос-къде е този кабинет,в който осъществи процедурата?Ако искаш пиши на лични,да не решат хората тук,че е реклама.Много ти благодря за информацията и всичко

Автор Prof.McGonagull (Røvsparker)
Публикувано12.06.07 18:58

По-добре избягвайте пасти, съдържащи флуорид.

Тема Re: Избелване на зъбитенови [re: Prof.McGonagull]  
Авторбeлият зъб (Нерегистриран)
Публикувано12.06.07 21:36

Как бихте обосновали НЕизползването на пасти за зъби съдържащи флуорид при процедури за избелването им? Можете ли да посочите и някакви марки, моля.

АвторDidi (Нерегистриран)
Публикувано13.06.07 14:49

Няма проблем да ти изпратя координатите - това е личният ми зъболекар и кабинетът му се намира близо до 36-то СОУ "Максим Горки" в София. Мисля, че е по-добре обаче първо да се консултираш с твоя зъболекар /или с някой друг, ако нямаш такъв/, за да види какво е състоянието на зъбите ти и да те посъветва. С процедурата все пак се разрушава част от зъбния емайл и ако не ти е толкова наложително не го прави. Това, което гледаш по филмите може да е постигнато и с технически средства - с тях и бялото на очите се прави да изглежда по-бяло, отколкото е в действителност. Казах ти, че аз си избелих зъбите след като спрях цигарите, защото все пак бяха пожълтели от тях.
Пиши ми след като се посъветваш и с друг зъболекар.

П.п. Забравих да ти кажа, че след процедурата може да се появи болка в зъбите, която да трае известен период от време. При мен за щастие нямаше, но при други пациенти на зъболекаря ми е имало и усещането хич не било приятно.

Тема Аз си мия зъбите с една паста,нови [re: бeлият зъб]  
Автор TRlNlTY (позната)
Публикувано13.06.07 22:50

съдържаща флуорид, която би трябвало да ми ги избели,
но възможно ли е откакто я използвам зъбите ми да са станали още по-жълти?!

или пастата не струва или нещо си внушавам

то се очакваше де, знаех си, че най добре на чичо Доктор - той ЗНАЕ, а ние сме просто потребители - продуктите се правят с цел да се купуват, нали, а не непременно да действат...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.