Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:43 12.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Косминови  
АвторMиpa (Нерегистриран)
Публикувано22.05.07 22:23

Имам "леко" пови6ен тестостерон според изследванията и имам проблем откакто се помня със зави6ено окосмяване по тялото. С краката и ръцете се справям-епилатор,кола и т.н.Проблемни са др.зони-имам косми дори по гърдите,отзад на кръста като продължават надолу и по дупето (дори от вътре6ната страна)

,също отпред по корема. 4увствам се не като моми4е на 22, а като някаква горила. Избягвам контакти с мом4ета,сещате се защо.Бях на гинеколог,казаха ми,4е мога да запо4на да пия някакви противоза4атъ4ни,но от тях 6те има само 4асти4ен ефект,който 6те запо4не мин.след 6 мес.и 6те продължи докато пия лекарствата,после пак същото. Моля ви за съвет,какво да правя??? 4увствам се наистина много комплексирана...

Тема Re: Косминови [re: Mиpa]  
Авторнeмa (Нерегистриран)
Публикувано26.05.07 16:41

И аз имам същия проблем... и съм страхотно комплексирана... ако има някакво решение на проблема кажете плс!!!

Тема Re: Косми [re: нeмa]  
Авторcaня (Нерегистриран)
Публикувано27.05.07 17:29

здравейте, помня че в гимназията имах една съученичка,която имаше този проблем,тя дори имаше и косми като брада и ги изрусяваше, а беше много хубаво момиче.после се изследва,направиха й някаква цветна снимка на яйчниците и й откриха кисти.оперираха я и след 2-3 год. космите започнаха да изчезват.подробности не знам,но търсете добър гинеколог-ендокринолог

Автор Tъп Блъckaч (Рогат Добитък)
Публикувано27.05.07 21:23

Това не е по темата, ама да имаше начин да ти взема тестостерона назаем ;)
Правя какво ли не да си докарам гъсти и дебели косми навсякъде.

"Бих зобил до гроба, сти'а да мога."
Мания: Отслабване! Бях 90 кг, тежа 83.5 кг, гоня 70 кг!

Редактирано от Tъп Блъckaч на 27.05.07 21:24.

Тема Re: Косминови [re: caня]  
АвторИaз (Нерегистриран)
Публикувано31.05.07 17:11

как да намерим добър?!

Тема Re: Косминови [re: Иaз]  
Автор rakisha (непознат )
Публикувано16.08.07 21:33

Е,как...Аз съм ходила при др.Н.Генов,но общо взето проблемът няма решение.КАто спрях лекарствата съм с редовен цикъл и май космите малко са се разредили,но пак са доста.

АвторИмcok (Нерегистриран)
Публикувано17.08.07 22:43

здравей МИра
незнам дали ще го прочетеш този мой постинг след като виждама че си писала през месец май.
Но ето и моя съвет.
Аз бях като теб също имах косми по корема,дупето кръста гърдите и естествено по краката-нормалното или може би малко над нормалното.
На 24 си купих епилатор и заедно с кракта почиствах си и дупето/дори от вътре/
Но космите на гърдите ставаха все повече и все по- дълги.
На 28 отидох на гинеколог, тя ми изписа Диане35 и Андрокур.
Каза ми че заедно с хапчетата мога да правя и козметични процедури като например фото епилация или лазър.
Нямах пари за този лукс затова парлелно с хапчетата изрусявах косъмите с най-силния изрусител.
На дупето и корема се разредиха до минимум мога дори да не се почиствам там,но продължавама да си го правя защото ми харесва гладката кожа.
Но по гърдите направих грешка че ги скубих....все още ги има

Тема Re: Косминови [re: Имcok]  
Авторпyти (Нерегистриран)
Публикувано21.08.07 23:27

баси косматите ве а случайно да имате косми и на путетата

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.