|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Запек?
|
|
Автор | мopиraн (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.06 14:59 |
|
Искам да ви питам какво да направя?
От два дни имам запек, просто "нещата" са толкова много твърди, че не мога да отида хубаво до тоалетна. Днес се появи кръв в последния край на "нещото" и почна да ме боли дупето, а ми се ходи до тоалетна.
Имам един зелен китайски чай, който пих преди време и ми действа след около 4 часа, но не знам дали да го изпия, защото почна да ме боли като ходя по нужда. Ни така, ни иначе...
Какво ще ме посъветвате да пия ли чая и да отида до хубаво до тоалетна, независимо болката?
Цялата работа е много неприятна, не знам какво да кажа....
| |
Тема
|
Re: Запек?
[re: мopиraн]
|
|
Автор |
ha! (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.06 21:27 |
|
3 супени лъжици течен парафин
ще го хлъзнат и пораженията ще са по-малки
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
|
|
Автор | Semina (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.06 22:55 |
|
Kupi si zelen 4ai ot sena.Draj paket4eto 6 minutii i izpii 4aq.Sled 8 4asa nai kasno 6te doide rezultata!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Гepи (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.06 12:36 |
|
възпалили са се хемороиди или ти се е сцепила кожата на ануса (анална фисура). опитай с 15-20 мл сутрин на гладно Дуфалак, повече течности, храни богати на фибри, овесени ядки, киви, сливи, круши, пълнозърнест хляб...не трябва да позволяваш на "нещото" да бъде сухо и твърдо, а най-добре да е кишаво.
успех!
| |
Тема
|
[re: Гepи]
|
|
Автор |
ha! (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.06 12:44 |
|
моля обърнете внимание
когато вече има яко запушване не си донатъпквайте с храна колкото и богата на разни полезни неща да е
то каквото е имало вече се е смъкнало, запушило си е и ама никаква полезност (даже напротив) няма да му слагате още храна
първо отпушването, почистването после си папкайте фибрите
инак става все по-лошо
| |
|
абсолютно съгласна съм. имала съм този проблем. по принцип страдам от запек ,но съм имала случаи в които съм имала този проблем. в този случай помага английската сол(не е добро на вкус, но върши работа), така че това помага, също може да се изпие зелен чай от сена(но качествен), освен това трябва да сте подготвени че от тези разхлабителни боли корем , така че 100 % ще ви заболи, но не мисля че това е чак толкова сериозно. имам и билка , която помага за това-комбинация от 6 билки, която за половин час би помогнала на човек , който не страда по принцип от запек.
lesno se predavam
| |
Тема
|
[re: secret_19]
|
|
Автор |
ha! (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.06 16:09 |
|
така :-) от течен парафин не боли корем (дават го на родилките) от рициново масло също (половин шишенце объркано със сока на 1 лимон и на един дъх се глътва)
после е добре ден-два на зеленчукови супички щото инак автоматично следващия запек
| |
Тема
|
|
|
Автор | зarpижeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.06 20:28 |
|
Абеееее, кажи изака ли се вече, бре! 
| |
|
Kupete ot aptekite lekarstvoto "NOPASLIM",koeto e na bilkova osnova i e mnogo efikasno i struva 16lv (za sujalenie e malko skupi4ko).
| |
Тема
|
Какви лекарства бе?!
|
|
Автор | Oпитeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.06 18:07 |
|
Абе у ред ли сте бе хора, какви лекраства да пие, билки и масла да чака с часове, я подейства, я не, има си решение -- една клизма с топла вода оправя всичко за нула време. Какво толкова сложно?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|