|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Спрях да пуша ,а се чувствам зле!
|
|
Автор |
miavita (непознат
) |
Публикувано | 11.05.07 15:59 |
|
Не пуша от 2,3 месеца.Спрях да пуша ,не защото нещо не се чувствах добре-въпреки ,че уж съм имала високо кръвно ,но ми беше супер.Спрях да пуша ,защото така пожелах. И започнах да се чувствам зле-не мога да си поема докрай въздух,а сега вече като измина 10 метра по равно ,така се задъхвам ,че като че ли сам тичала 2 км.Става ми все по-зле и все по-трудно да дишам.
| |
Тема
|
Re: Спрях да пуша ,а се чувствам зле!
[re: miavita]
|
|
Автор | пpo (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.05.07 16:21 |
|
Теглила ли си се?
| |
Тема
|
[re: пpo]
|
|
Автор | miavita (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.05.07 20:38 |
|
Качила съм кг.,но не нога до дишам от преди това
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DonRumata () |
Публикувано | 11.05.07 22:18 |
|
3 месеца ми се струва много кратък период за да се отърсиш напълно от каквато и да било форма на зависимост. Изтрай още малко, консултирай се с някой за дишането (спортуваш ли) и би трябвало организмът ти да се пригоди към новите условия.
Happiness is a state of mind.
| |
Тема
|
[re: DonRumata]
|
|
Публикувано | 12.05.07 12:40 |
|
Как да спортувам като не мога дишам като ходя. Да опитвам ли,независимо от това, с почивки?
| |
Тема
|
|
|
Автор | юли (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.05.07 18:34 |
|
Не знам колко време си била пушачка, но съм чувала,че като ги откажеш първите месеци може да си зле. Тялото ти е в шок.Нужно му е време да се пренастрои. Ако обаче се задъхваш още преди да си отказала цигарите, иди на пулмолог.Той може да те изпрати и на алерголог.Въобще виж си белите дробове- да не би да имаш астма.
| |
Тема
|
[re: юли]
|
|
Публикувано | 13.05.07 19:36 |
|
Да ти кажа право много добре си се чувствах като пушех.Имах високо кръвно,но за него разбирах когано ми го премерят.Защо никой отказал се пушач не е споделил до сега с мен ,че се е чувствал зле като е спрял цигарите
Много странно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cheque (bloodless) |
Публикувано | 13.05.07 21:05 |
|
Ммм, не.... спиртувай...всичко ще ти минеСамо не се лъжи да посягаш пак към лайната
Говори ми.......Умирам за глупости
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (ентусиаст) |
Публикувано | 14.05.07 09:40 |
|
задуха може да е на нервна почва, имаш ли големи източници на стрес на работното място или някъде другаде?
Иначе - аз мисля че съм писал, по едно време направо си мислех дали да не пропуша отново - като спрях цигарите, освен че ми се появиха (за радост само в началото) проблеми със сърцето и кръвното, качих 20-25 кг, които нямат сваляне по никакъв начин... оттам проблеми със ставите на колената и т.н. Абе който ми каже, че спирането на цигарите е панацея - дгд...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
AйeзCeдaй ((бойна)) |
Публикувано | 14.05.07 09:56 |
|
Е, това пък хич не го вярвам....
И да, преди да кажете нещо.... бивша пушачка съм... с два пакета на ден, без майтап....Преди 7 месеца влязох в болница и се зарекох независимо от резултата (който за съжаление е най-лошото), като ме изпишат да ги спря.
Мда... цигарите не присъстват вече в живота ми...
"Става ми все по-зле и все по-трудно да дишам." - това са глупости. Сама си ги внушаваш тези неща.
Я се запиши на един фитнес и след един месец редовна гимнастика, ще се почувстваш друг човек....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|