Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:17 17.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Спрях да пуша ,а се чувствам зле!нови  
Автор miavita (непознат )
Публикувано11.05.07 15:59

Не пуша от 2,3 месеца.Спрях да пуша ,не защото нещо не се чувствах добре-въпреки ,че уж съм имала високо кръвно ,но ми беше супер.Спрях да пуша ,защото така пожелах. И започнах да се чувствам зле-не мога да си поема докрай въздух,а сега вече като измина 10 метра по равно ,така се задъхвам ,че като че ли сам тичала 2 км.Става ми все по-зле и все по-трудно да дишам.

Тема Re: Спрях да пуша ,а се чувствам зле!нови [re: miavita]  
Авторпpo (Нерегистриран)
Публикувано11.05.07 16:21

Теглила ли си се?

Тема Re: Спрях да пуша ,а се чувствам зле!нови [re: пpo]  
Авторmiavita (Нерегистриран)
Публикувано11.05.07 20:38

Качила съм кг.,но не нога до дишам от преди това

Автор DonRumata ()
Публикувано11.05.07 22:18

3 месеца ми се струва много кратък период за да се отърсиш напълно от каквато и да било форма на зависимост. Изтрай още малко, консултирай се с някой за дишането (спортуваш ли) и би трябвало организмът ти да се пригоди към новите условия.

Happiness is a state of mind.

Тема Re: Спрях да пуша ,а се чувствам зле!нови [re: DonRumata]  
Публикувано12.05.07 12:40

Как да спортувам като не мога дишам като ходя. Да опитвам ли,независимо от това, с почивки?

Авторюли (Нерегистриран)
Публикувано13.05.07 18:34

Не знам колко време си била пушачка, но съм чувала,че като ги откажеш първите месеци може да си зле. Тялото ти е в шок.Нужно му е време да се пренастрои. Ако обаче се задъхваш още преди да си отказала цигарите, иди на пулмолог.Той може да те изпрати и на алерголог.Въобще виж си белите дробове- да не би да имаш астма.

Тема Re: Спрях да пуша ,а се чувствам зле!нови [re: юли]  
Публикувано13.05.07 19:36

Да ти кажа право много добре си се чувствах като пушех.Имах високо кръвно,но за него разбирах когано ми го премерят.Защо никой отказал се пушач не е споделил до сега с мен ,че се е чувствал зле като е спрял цигарите
Много странно

Автор cheque (bloodless)
Публикувано13.05.07 21:05

Ммм, не.... спиртувай...всичко ще ти мине

Само не се лъжи да посягаш пак към лайната

Говори ми.......Умирам за глупости

Автор Blake (ентусиаст)
Публикувано14.05.07 09:40

задуха може да е на нервна почва, имаш ли големи източници на стрес на работното място или някъде другаде?

Иначе - аз мисля че съм писал, по едно време направо си мислех дали да не пропуша отново - като спрях цигарите, освен че ми се появиха (за радост само в началото) проблеми със сърцето и кръвното, качих 20-25 кг, които нямат сваляне по никакъв начин... оттам проблеми със ставите на колената и т.н. Абе който ми каже, че спирането на цигарите е панацея - дгд...

Автор AйeзCeдaй ((бойна))
Публикувано14.05.07 09:56

Е, това пък хич не го вярвам....

И да, преди да кажете нещо.... бивша пушачка съм... с два пакета на ден, без майтап....Преди 7 месеца влязох в болница и се зарекох независимо от резултата (който за съжаление е най-лошото), като ме изпишат да ги спря.
Мда... цигарите не присъстват вече в живота ми...

"Става ми все по-зле и все по-трудно да дишам." - това са глупости. Сама си ги внушаваш тези неща.

Я се запиши на един фитнес и след един месец редовна гимнастика, ще се почувстваш друг човек....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.