|
|
|
Тема
|
Glavobolie, dehidrataciq, stress
|
|
| Автор | Puk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.08.06 19:06 |
|
|
Predi okolko 3 meseca imah mn napregnat period i stradah ot stra6no glavobolie v oblasta na vejdite i dehidrataciq vypreki 4e poemah golqmo koli4estvo voda. Otidoh za kryvni izsledvaniq tyi kato se bqh pritesnila 4e moje bi 4uvstvoto mi za obezvodnenost idva ot tova 4e ne qm mnogo meso, no izsledvaniqat bqha v ramkite na normalnoto. Sled izvestno vreme (sled kato mina i stresyst) polojenieto utihna no sega uvi otnovo zapozvam da se 4uvstvam dehidratirana i da stradam ot tova ujasno glavobolie. Razbiram 4e problema e v strasa i napregnatiq na4in na jivot no nqmam golemi vyzmojnosti da podobrq ne6tata.
Bih bila mn blagodarna ako nqkoi ot vas moje da mi prepory4a nqkakvi bilki ili na4in za otyrvane ot glavobolieto (mislq 4e e ne6to kato migrena poneje tam kydeto jiveq klimata e dosta vetrovit). Blagodarq vi :)
| |
|
Тема
|
Re: Glavobolie, dehidrataciq, stress
[re: Puk]
|
|
| Автор |
kem.kem. (любоп.бърборко) |
| Публикувано | 22.08.06 19:36 |
|
|
Как установяваш дали си дехидратирана, или не чрез кръвни изследвания.....не е ясно....
Колко е това "голямо" количество вода" 1 1\5л.; 3 л. ???
Урина изследвана ли е?
| |
|
Тема
|
[re: kem.kem.]
|
|
| Автор | Puc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.08.06 13:53 |
|
|
Zdr! Zna4i po princip piq po nad 3L voda na den plus tova qm predimno zelen4uci i plodove i ot tqh polu4avam dosta voda.
A poznavam 4e sym dehidratirana ot tova 4e sled kato izpiq edna 4a6a voda pak 4uvstvam jajda v ustata si i 1 ili 2 4a6i dopylnitelno voda ne pomagat. Ustnite mi presuhvat i 4uvstvam slabost i sled izvestno vreme se poqvqva i glavobolie i 4uvstvo na otpadnalost i preumorenost.
Urina ne mi e izsledvana no na cvqt e normalna, svetla. 4ela sym 4e tymen cvqt na urinata e simptom za dehidrataciq, no pri men ne e taka.
Ne znam. Sega se 4uvstvam dobre poneje ne mi e tolkova napregnato. No sled edin mesec me o4akva edin dylyg period s mn izpiti i u4ene + vqtyra i studenoto vreme sym 100% sigurna 4e tezi simptomi 6et se poqvqt.
| |
|
Тема
|
[re: Puc]
|
|
| Автор | !!! (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.08.06 15:44 |
|
|
Защо не се изследваш за диабет?
| |
|
Тема
|
[re: Puk]
|
|
| Автор |
kem.kem. (любоп.бърборко) |
| Публикувано | 25.08.06 01:16 |
|
|
Пусни едни изследвания за захар и да ти погледнат специфично тегло на урина.....от там нататък, лекарят ти ще прецени за какво става въпрос.
| |
|
Тема
|
[re: kem.kem.]
|
|
| Автор | Puc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.08.06 11:08 |
|
|
i az se bqh pritesnila da ne bi da imam diabet, no kakto spomenah ve4e mi praviha pylni kryvni izsledvaniq v 4ujbina i zaharta kakto vsi4ko ostanalo mi be6e v norma. samo urinata ne sa mi izsledvali no predpolagam sled kato kryvta mi be6e ok, nqma smisyl ot urina, ili??
| |
|
|
|
|