Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 19.10.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Странно заболяваненови  
Автор OMG (непознат )
Публикувано21.08.06 22:13

Дайте ми съвет. Един приятел преди 1 седмица се оплака от странно изтръпване на лявата половина на главата. После този симптом изчезна, но цялото изтръпване се премести в лявата ръка, все по-надолу, а днес разбрах че и левия крак. По неговите описания - не усеща какво прави с ръката си, все едно е спал продължително върху нея. Вечерта са го приели в болница за изследвания. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли някакви идеи. Защото лекарите все още нямат...
Очаквам вашите отговори. Благодаря предварително!

Тема Re: Странно заболяваненови [re: OMG]  
Автор classless_girl (невидима)
Публикувано22.08.06 04:26

dai pove4e info: vyzrast, pol, ryst, kg, prekarani zabolqvaniq, nastoqshto le4enie, usloviq na jivot vredni navici, rezultati ot dosega napraveni izlsedvaniq(puls, dd, akh, kryv,urina, qmr)
roditelite ot kakvo sa boleduvali i t.n.
Neshto shte da e na nervnata sistema -centralno

stay with me again...stay with me my friend...

Тема Re: Странно заболяваненови [re: classless_girl]  
АвторOMGM (Нерегистриран)
Публикувано22.08.06 09:12

Здравей, изследванията се правят днес, ще имам отговор довечера. Момчето е на 17 години, ръст 173, около 65 кг. Малко ще ми е трудно да дам информация за родителите му, но ще питам. За вредни навици ... може би повече време пред компютъра, натоварва определена група мускули на ръцете по 3-4 часа на ден (музикален инструмент).
Благодаря ти!

Тема Re: Странно заболяваненови [re: OMG]  
Автор kem.kem. (любоп.бърборко)
Публикувано22.08.06 09:41

За какъв съвет питаш..........всъщност търсиш спекулация с диагнози, а това не е добре...........

Изчакайте резултатите от изследванията.

Тема Re: Странно заболяваненови [re: kem.kem.]  
АвторOMGM (Нерегистриран)
Публикувано22.08.06 10:45

Каква спекулация, бе, човек! Момчето го мотаят, гледали са го трима доктори, изписали са му лекарства по предположения /!/ и едва снощи го взеха в болница на системи. Днес му правяват иследвания. Чия е "спекулацията" според теб? И чия - отговорността? А ако влизаме тук и разпитваме, не ти ли идва наум, че е поради безхаберието на тези, от които зависи точната диагноза?!
А "смешните картинки", както и недоброжелателния тон ги адресирай в друг форум!

Тема Re: Странно заболяване [re: OMGM]  
Автор kem.kem. (любоп.бърборко)
Публикувано22.08.06 11:02

Не се засягай.....

.......
В първия си пост не споменаваш, че е гледан и лекуван. Думата "спекулация", означава също "предположение", "налучкване", "познаване".......
Та щом казваш, че е лекуван на сляпо..точно това се е случило.
Хайде да налучкваме и по натам....вероятно се касае за неврологично увреждане, но със сигурност ще се определи само след необходимите изследвания.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.