|
Тема
|
Странно заболяване
|
|
Автор |
OMG (непознат
) |
Публикувано | 21.08.06 22:13 |
|
Дайте ми съвет. Един приятел преди 1 седмица се оплака от странно изтръпване на лявата половина на главата. После този симптом изчезна, но цялото изтръпване се премести в лявата ръка, все по-надолу, а днес разбрах че и левия крак. По неговите описания - не усеща какво прави с ръката си, все едно е спал продължително върху нея. Вечерта са го приели в болница за изследвания. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли някакви идеи. Защото лекарите все още нямат...
Очаквам вашите отговори. Благодаря предварително!
| |
|
dai pove4e info: vyzrast, pol, ryst, kg, prekarani zabolqvaniq, nastoqshto le4enie, usloviq na jivot vredni navici, rezultati ot dosega napraveni izlsedvaniq(puls, dd, akh, kryv,urina, qmr)
roditelite ot kakvo sa boleduvali i t.n.
Neshto shte da e na nervnata sistema -centralno
stay with me again...stay with me my friend...
| |
Тема
|
Re: Странно заболяване
[re: classless_girl]
|
|
Автор | OMGM (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.08.06 09:12 |
|
Здравей, изследванията се правят днес, ще имам отговор довечера. Момчето е на 17 години, ръст 173, около 65 кг. Малко ще ми е трудно да дам информация за родителите му, но ще питам. За вредни навици ... може би повече време пред компютъра, натоварва определена група мускули на ръцете по 3-4 часа на ден (музикален инструмент).
Благодаря ти!
| |
Тема
|
[re: OMG]
|
|
Автор |
kem.kem. (любоп.бърборко) |
Публикувано | 22.08.06 09:41 |
|
За какъв съвет питаш..........всъщност търсиш спекулация с диагнози, а това не е добре...........
Изчакайте резултатите от изследванията.
| |
Тема
|
[re: kem.kem.]
|
|
Автор | OMGM (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.08.06 10:45 |
|
Каква спекулация, бе, човек! Момчето го мотаят, гледали са го трима доктори, изписали са му лекарства по предположения /!/ и едва снощи го взеха в болница на системи. Днес му правяват иследвания. Чия е "спекулацията" според теб? И чия - отговорността? А ако влизаме тук и разпитваме, не ти ли идва наум, че е поради безхаберието на тези, от които зависи точната диагноза?!
А "смешните картинки", както и недоброжелателния тон ги адресирай в друг форум!
| |
Тема
|
[re: OMGM]
|
|
Автор |
kem.kem. (любоп.бърборко) |
Публикувано | 22.08.06 11:02 |
|
Не се засягай............
В първия си пост не споменаваш, че е гледан и лекуван. Думата "спекулация", означава също "предположение", "налучкване", "познаване".......
Та щом казваш, че е лекуван на сляпо..точно това се е случило.
Хайде да налучкваме и по натам....вероятно се касае за неврологично увреждане, но със сигурност ще се определи само след необходимите изследвания.
| |
|
|
|
|