Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:06 15.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Главоболие към челотонови  
Автор luboman (непознат )
Публикувано30.06.06 16:47

Сори за неясното заглавие, но така ми дойде
От 1-2 месеца ме боли главата в средата на челото, по скоро като схващане. Ходих на очен преглед но нищо не ми откриха.
От какво може да бъде това, не се влиае от болко успокояващи

Тема Re: Главоболие към челотонови [re: luboman]  
Автор bimbaaa (редовен)
Публикувано30.06.06 19:01

Да нямаш цицина?

Това е Минке положението!!!

Тема Re: Главоболие към челотонови [re: bimbaaa]  
Автор luboman (непознат )
Публикувано02.07.06 19:57

:) за съжаление не е цицина

Авторeвa (Нерегистриран)
Публикувано02.07.06 22:37

на мен са ми казвали че е от нередовен секс,но мисля,че не е това.попитаи личния си лекар или някои познат доктор да те насочи към точния доктор.успех.ако науча нещо ще пиша.

Тема Re: Главоболие към челотонови [re: eвa]  
Авторlubo (Нерегистриран)
Публикувано03.07.06 09:44

Мерси за отзивчивостта. Лошото е че лекарите явно не са много наясно, защото никой не ми даде еднозначен отговор. Някъде четох, че може да се дължи и на гастрит.

АвторPM (Нерегистриран)
Публикувано03.07.06 10:29

само на очен лекар ли ходи?а на невролог?, може да имаш синузит, ако не се влияе от болкоуспокояващи не е лошо да си направиш и скенер

АвторДИДИ (Нерегистриран)
Публикувано03.07.06 10:37

и на мен ми прилича на синузитче...

Тема Re: Главоболие към челотонови [re: ДИДИ]  
Авторlubo (Нерегистриран)
Публикувано03.07.06 10:48

Имал съм синозит болят ме кухините около носа и очите, а и когато се наведа имам тежест. Сега болката е друг тип, както казах по скоро схващане. На невролог не съм ходил, само на отоневролог, който каза, че проблема не е от неговото естество
Скенер какво точно ще рече? - компютерен томограф?
И къде в София може да се направи? Трябва ли ми направление от ЛК?
Благодаря Ви

Тема Re: Главоболие към челотонови [re: lubo]  
Автор _snowqueen_ (sincera)
Публикувано03.07.06 21:35

Тц, за скенер направлението трябва да е от специалист. И с направление чакането е толкова, че докато се вредиш, ще стане зима, а частно е доста солено.

Имах точно такова главоболие преди време, обясниха ми го с моментно рязко вариране на кръвното и като следствие спазъм на някакви кръвоносни съдове. Подозирам, че може да познаха, защото не се влияеше от болкоуспокоителни, но намаляваше от ударни дози кафе. Продължи да се появява за по няколко дни почти всеки месец в продължение на две години, после изчезна от само себе си. Питай доктора за тази възможност, преди да се харчиш за скенер.

Тема Re: Главоболие към челотонови [re: lubo]  
АвторPM (Нерегистриран)
Публикувано04.07.06 10:17

Намери си добър невролог и се консултирай с него, той може да ти даде направление за скенер(ако работи със НЗОК)като прецени. За скенер пък изобщо не се чака с месеци, такава апаратура има във всяка по-голяма болница, а на частно е около 80 лв. Препоръчвам ти да се обърнеш към специалист от клиниката на 4-ти километър или в Александровска болница.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.