Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:05 11.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Червени точкинови  
АвторAлиca (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 12:45

Може ли някой да ми каже какво представляват червените точки по кожата. Забелязах, че от известно време се появяват все повече и повече. Първо са микроскопични и постепенно се увеличават. Излизат ми навсякъде - ръцете, краката, корема ,гърдите. Възможно ли е да се махнат въпреки че те са толкова много. Заразни ли са защото първо излязоха на майка ми и баба ми.

Тема Re: Червени точкинови [re: Aлиca]  
АвторLili (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 13:25

И аз имам.Наследствениса,а не заразни.Козметичен проблем са.Казаха ми че се махат с лазер,но не съм пробвала.

Тема Re: Червени точкинови [re: Lili]  
АвторMagicM (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 21:25

Ei, momicheta i az sum chuvala che s mahat s lazer, no probaite purvo sus solarium. Dosta ot kozhnite problemi se opraviat sus solarium. I az imah niakolko cherveni tochki, biaha savsem malki i po gardite... sled niakolko solarium-proceduri gi niama...

Тема Re: Червени точкинови [re: MagicM]  
Автор dali (член)
Публикувано13.06.06 13:30

az puk si misleh che tochno ot izlaganeto na solarium ili slunchevi luchi mi s epoyavyavat poveche. pri mene sa stotici ne stiga che kafevite benki sa mnogo ai chervenite ne im otstupvat po broika. NA nyakoi mesta sa golemi kolkoto1/3 ot mm no ima i po 1 ili 2mm diametara, kak i koga s epoyavyavat neznam no sa mnogo. Samo znam che pred edin kojen kabinet pisheshe che tova ne e opasen kozmetichen defekt. Na mene mi e interesno kakva e prichinata za poyavata im

Тема Re: Червени точкинови [re: dali]  
Авторjull (Нерегистриран)
Публикувано13.06.06 17:52

А консултира ли се с дерматолог? Кожните проблеми са толкова много, че само "по картинка" не става. Трябва добър диагностик.

Тема Re: Червени точкинови [re: jull]  
Автор dali (член)
Публикувано13.06.06 22:33

mi ne sum tochno za toya problem imam si drugi kojni zorove koito mi prichinyavat diskonfort. Tiya cherveni tochki ne sa mi kahur, dobre che ne sum suetna...:) sha si hodya na tochki, sigurno imam kum 500 benki i cherveni benki vzeti zaedno, moje i poveche da sa znam li. Ako sedna da gi maham imam chuvstvoto che bez koja shte ostana:)

Тема Re: Червени точкинови [re: dali]  
Авторlra (Нерегистриран)
Публикувано14.06.06 10:44

Az hodih skoro na kozhen lejkar,4e poslednata godina sy6to mi izlqzoha dosta takiva-ne bilo izraz na nqkakvo zabolqvane,a kozhen defekt.V mnogo redki slu4ai bilo svyrzano s 4ernodrobno zabolqvane.Ne kaza za6to se poqvqvat,ne bilo ot slynceto.

Тема Re: Червени точкинови [re: lra]  
Авторjull (Нерегистриран)
Публикувано14.06.06 12:11

Аз бих си направила изследване на черния дроб! Не знам колко рядко се среща /като е казал кожният лекар/, но аз лично зная за такова "изключение". А защо не потърсиш и друг дерматолог?

Тема Re: Червени точкинови [re: lra]  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано14.06.06 14:30

И аз ги имам-много са.По тялото, по шията...Имам и болките в черния дроб.

Тема Re: Червени точки [re: Aни]  
Автор dali (член)
Публикувано14.06.06 19:44

Mhaber si nyamam shto s epoluchavat vajnoto e che ne me bolyat:)
Inache spored standartnite chernodrobni isledvaniya nishto mi nyama na cherniya drob. No inache po alternativni metodi ne e vred. I si me boli i mene ot mesec i kosur. No tiya tochki se mojat ot godini, veche izobshto ne zabelyazvam koya e nova i koya ne.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.