|
Тема
|
ох! притеснявам се
|
|
Автор |
дивaчka (осъзната) |
Публикувано | 26.05.06 19:28 |
|
Здравейте!
Имам усещане за чуждо тяло в гърлото -малко тъпо звучи- поглеждам- мъжеца/ увулата/ е удължена и опира в гърлото и ме дави. Доктора- може и да го режем... Този мъжец сигурно все служи за нещо... Дали е гадна операцията? Дали няма да се задавя, като ми бъркат в гърлото? Какви изменения / на гласа например/ могат да настъпят след операция? Изобщо- да се притеснявам ли? На 44 години съм и преди 2 години ме опирираха от апендецит- мина ми за 2 дни. Дали да го режа- в интернет чета за някакви злокачествени образувания на устната кухина... т.е. не трябва ли преди да ме режат да изследват тъкан от мястото? Така по телевизията дадоха за един мъж на който му окапва лицето защото му махнали някакъв малък израстък от челюстта Мисля , вече е ясно че говоря сато хипохондричка, но все пак въпросния мъжец ме дави и може би съвсем скоро трябва да реша дали да го режа Преди 15 дена пих 10 дни антибиотик, предписан ми за въпросното възпаление, но няма ефект. Лошото е че няма нищо по въпроса в интернет, освен за случаи на злокачествени заболявания. Помогнетеееее, моляяяя
| |
Тема
|
Re: ох! притеснявам се
[re: дивaчka]
|
|
Автор |
kem.kem. (любоп.бърборко) |
Публикувано | 26.05.06 22:47 |
|
Е, много телевизия гледате деееееее
Корекцията на въпросния мъжец ми се струва вече е доста рутинна интервенция и няма нищо общо с това дето си гледала за окапващите лица.
Операцията на мекото небце е мярка срещу прословутото досадо нощно хъркане и давене.......... ......няма страшно...
"Доктора- може и да го режем"....та може да го режем не означава "ще го отстраним"........
| |
|
Колко се радвам! Направо съм си щастлива
кем кем- исках да чуя мнението ти ,защото ти вярвам Е сега вече направо те обичам
Пожелавам здраве на всички тук! Няма да казвам " аз ви обичам, обичайте се и вие", защото мога пак да бъда заподозряна в гледане на много телевизия
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 28.05.06 14:08 |
|
Бягай при доктора "да го режете"....... ........и после ще похапваш някой и друг ден вкусни охладени кремчета и сладоледче....... . Освен това не само няма да се давиш в бъдеще, но никой няма да ти казва: Хъркаш, булка.......хъкааааааааш..........
| |
|
Баси / както е казал поета/! Това с хъркането си е долна инсинуация Може да пея насън , но да хъъъъркамммм???
Някакси по- ми подхожда да съм войвода, отколкото булка- и "хъркаш, войводоооо" ми стои доста по-добре
Посрай тоя пусти мъжец тайно се надявах на участие в "пълна промяна " за една лека трансплантацийка на здрав разум
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 28.05.06 18:29 |
|
"Дали няма да се задавя, като ми бъркат в гърлото? Какви изменения / на гласа например/ могат да настъпят след операция? Изобщо- да се притенавам..."........Баси войводата............. ...дето го е шубе, че ще му бръкнат в гърлото и му пука за гласа..........  
| |
|
предавам се
| |
|
|
|
|