Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:54 15.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Псориазис?  
Авторali74 (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 11:03

Как се лекува или по-точно как се поддържа пациента в добро общо състояние. Опитахме какво ли не, но....резултат няма. Моля, дайте ми съвет. Предварително благодаря.

Тема Re: Псориазис?нови [re: ali74]  
Авторcтpaдaщ (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 12:39

Поддържане в отлично състояние и то без лекарства с продуктите Виктория на проф...............,за да не стане реклама оставете емайл..........

Тема Re: Псориазис?нови [re: cтpaдaщ]  
Авторali74 (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 13:12

Пиши на е-майл vla_dy@abv.bg. Благодаря

АвторГo (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 15:46

Моля информация и на мен по този въпрос - go76@abv.bg.
Благодаря.

Тема Re: Псориазис?нови [re: Гo]  
Авторzdr1 (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 17:36

Аз също моля за информация pargirov@abv.bg Благодаря педварително...

Тема Re: Псориазис?нови [re: zdr1]  
Авторциr (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 12:45

Моля и аз за информация, а пък след време ако имаме резултат и аз ще пиша за това.Сега чакаме нови мазила.Моя имейл е tzveta@eurotype.bg

Тема Re: Псориазис?нови [re: циr]  
Автор dali (минаващ)
Публикувано21.03.06 16:32

ger33@abv.bg
Aide i az da se vklucha:)

Тема Re: Псориазис?нови [re: dali]  
Авторjull (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 18:05

Може ли и аз да получа тази информация - jullmann@mail.bg. Благодаря. Между впрочем, във вестник "Доктор" бяха публикували рецептата на един читател, който се излекувал напълно от псориазис с ... грес /машинно масло/. Спомням си, че и Ванга включваше грес в рецептите си. А знае ли някой лек за контактен дерматит /от никела на копчета, токи на колани пр./. При допир до кожата се получават обриви и дори рани!

Авторzdr1 (Нерегистриран)
Публикувано22.03.06 18:12

Наякой разбра ли нещо повече за продуктите 'Виктория' на проф.Новотни, от къде могат да се набавят и т.н

Тема Re: Псориазис? [re: zdr1]  
АвторPoзи (Нерегистриран)
Публикувано07.04.06 11:33

Какво стана пробва ли някой това загадъчно нещо . Ако нягой е пробвал нека сподели . Оставям и емейл за повече информация за този продукт. rozalinar@abv.bg. Благодаря !!! помагайте, че взе да пълзи по цялото тяло.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.