Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:39 16.11.24 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Умора след еякулациянови  
АвторLupo (Нерегистриран)
Публикувано28.02.06 22:56

След еякулация (била тя следствие на мокри сънища, самозадоволяване или секс) чувствам умора в крайниците, както и някаква замаяност на главата. Това състояние продължава до 18-24 часа, след което нещата се връщат в обичайното им русло.

Мислите ли, че е нормално това, защото аз - не? Имате ли някакво обяснение и евентуално как може да се преодолее това? Ще съм Ви много благодарен, ако помогнете.

Тема Re: Умора след еякулациянови [re: Lupo]  
Автор Akyпyнkтypиcт (д.м.н.)
Публикувано01.03.06 18:13

Дължи се на преминаване на едно критично ниво на недостатъчност на организма ти. Лечението е да се тонизират съответните органи.

Иглотерапевт и Фитотерапевт

АвторHaтypaлиcт (Нерегистриран)
Публикувано01.03.06 18:33

Причината е известна от хиляди години насам. Още древните йоги казват, че при всяка еякулация мъжът губи ценна жизнена сила. Едно от решенията е да възпрепятстваш еякулацията без да губиш удоволствието -- виж книгата "Усъвършенстване на мъжката сексуална енергия" на Мантак Чи

АвторДaф (Нерегистриран)
Публикувано01.03.06 22:51

Всеки мъж губи жизнена сила, ама не спира...
Може да имаш някоя непроявена болест. Не се шашкай, а попълни дефицитите в организма ти и той ще си работи както трябва. Умора може да има, но не за 24 часа, а за 15 минути. Ако дадеш мейл, може да поговорим с повече подробности, да ти кажа кво да правиш

Автор malin (минаващ)
Публикувано02.03.06 11:57

Съвсем нормално е.Тва е от насладата от секса.Ще го излекуваш с още секс.Стига си хленчил.ТИ мъж ли си?

Тема Re: Умора след еякулациянови [re: Akyпyнkтypиcт]  
Публикувано02.03.06 13:10

Може ли да обясниш малко по-подробно относно критичното ниво на недостатъчност на организма. В какво се изразява тази недостатъчност?

Как става тонизирането на органите и кои точно органи са отговорно за това състояние?

Благодаря предварително.

Тема Re: Умора след еякулациянови [re: Haтypaлиcт]  
Публикувано02.03.06 13:17

Знам за тази техника, но тя не решава всичко, защото има еякулация, предизивикана от мокри сънища например, а и не можеш да задържаш еякулацията си вечно, нали? Чувал съм, че е добре една еякулация да става на 3-4 сексуални акта. Къде може да намери книгата, която споменаваш, ще ми е интересно да я прочета?

Благодаря.

Тема Re: Умора след еякулациянови [re: Дaф]  
Публикувано02.03.06 13:28

Ще съм ти благодарен, ако обясниш по-подробно за какво става дума - ето мейла ми lupo@mail.bg . Наистина се замислям дали не е някакво заболяване, и се чудя какво липсва на организма ми...

Тема Re: Умора след еякулациянови [re: malin]  
Публикувано02.03.06 13:36

Естествено, че ми харесва да правя секс (на кой ли не му харесва?), ама е неприятно после цяло денонощие да не се чувстваш нормално... Търся причината за това състояние. Ако имаш болест, ще я оставиш ли да съществува в организма ти или ще се опиташ да се излекуваш?!?

Автор Akyпyнkтypиcт (д.м.н.)
Публикувано02.03.06 16:23

Как става тонизирането на органите и кои точно органи са отговорно за това състояние?

При Китайската диагностика се установява кои точно органи са отговорно за това състояние (най-често бъбреците и др.), а тонизирането им става с акупунктура и билки. За други варианти - питай други.

Иглотерапевт и Фитотерапевт

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.