|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Умора след еякулация
|
|
Автор | Lupo (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.06 22:56 |
|
След еякулация (била тя следствие на мокри сънища, самозадоволяване или секс) чувствам умора в крайниците, както и някаква замаяност на главата. Това състояние продължава до 18-24 часа, след което нещата се връщат в обичайното им русло.
Мислите ли, че е нормално това, защото аз - не? Имате ли някакво обяснение и евентуално как може да се преодолее това? Ще съм Ви много благодарен, ако помогнете.
| |
|
Дължи се на преминаване на едно критично ниво на недостатъчност на организма ти. Лечението е да се тонизират съответните органи.
Иглотерапевт и Фитотерапевт
| |
Тема
|
Re: Умора след еякулация
[re: Lupo]
|
|
Автор | Haтypaлиcт (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.06 18:33 |
|
Причината е известна от хиляди години насам. Още древните йоги казват, че при всяка еякулация мъжът губи ценна жизнена сила. Едно от решенията е да възпрепятстваш еякулацията без да губиш удоволствието -- виж книгата "Усъвършенстване на мъжката сексуална енергия" на Мантак Чи
| |
Тема
|
|
|
Автор | Дaф (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.06 22:51 |
|
Всеки мъж губи жизнена сила, ама не спира...
Може да имаш някоя непроявена болест. Не се шашкай, а попълни дефицитите в организма ти и той ще си работи както трябва. Умора може да има, но не за 24 часа, а за 15 минути. Ако дадеш мейл, може да поговорим с повече подробности, да ти кажа кво да правиш
| |
Тема
|
|
|
Автор |
malin (минаващ) |
Публикувано | 02.03.06 11:57 |
|
Съвсем нормално е.Тва е от насладата от секса.Ще го излекуваш с още секс.Стига си хленчил.ТИ мъж ли си?
| |
Тема
|
[re: Akyпyнkтypиcт]
|
|
Публикувано | 02.03.06 13:10 |
|
Може ли да обясниш малко по-подробно относно критичното ниво на недостатъчност на организма. В какво се изразява тази недостатъчност?
Как става тонизирането на органите и кои точно органи са отговорно за това състояние?
Благодаря предварително.
| |
Тема
|
[re: Haтypaлиcт]
|
|
Публикувано | 02.03.06 13:17 |
|
Знам за тази техника, но тя не решава всичко, защото има еякулация, предизивикана от мокри сънища например, а и не можеш да задържаш еякулацията си вечно, нали? Чувал съм, че е добре една еякулация да става на 3-4 сексуални акта. Къде може да намери книгата, която споменаваш, ще ми е интересно да я прочета?
Благодаря.
| |
Тема
|
[re: Дaф]
|
|
Публикувано | 02.03.06 13:28 |
|
Ще съм ти благодарен, ако обясниш по-подробно за какво става дума - ето мейла ми lupo@mail.bg . Наистина се замислям дали не е някакво заболяване, и се чудя какво липсва на организма ми...
| |
Тема
|
[re: malin]
|
|
Публикувано | 02.03.06 13:36 |
|
Естествено, че ми харесва да правя секс (на кой ли не му харесва?), ама е неприятно после цяло денонощие да не се чувстваш нормално... Търся причината за това състояние. Ако имаш болест, ще я оставиш ли да съществува в организма ти или ще се опиташ да се излекуваш?!?
| |
|
Как става тонизирането на органите и кои точно органи са отговорно за това състояние?
При Китайската диагностика се установява кои точно органи са отговорно за това състояние (най-често бъбреците и др.), а тонизирането им става с акупунктура и билки. За други варианти - питай други.
Иглотерапевт и Фитотерапевт
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|