Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:41 03.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема хълцаненови  
Автортити (Нерегистриран)
Публикувано07.12.05 17:47

Най-макото е,че не можах да спя-скъсах се от хълцане нощес!Ама направо болезнено-имах чувството,че ще ми се разкъса нещо в стомаха.Само останових по едно време,че ако съм прав или поне седнал,значително се облекчава,но пък умирах за сън.Отдавна не ми се бе случвало.Кво се прави в такива моменти?Мерси!

Тема Re: хълцаненови [re: тити]  
Автор eugen (новак)
Публикувано07.12.05 18:24

Има един "трик", който обикновенно действа В изправено положение хващаш двете си ръце отзад зад гърба, отвеждаш главата си максимално назад и някой ти дава да пиеш вода в това положение /може и сам с една ръка, но е по-трудно/. Не се смей, и аз не вярвах, но има ефект - опитай

Тема Re: хълцаненови [re: eugen]  
Авторнeли (Нерегистриран)
Публикувано09.01.06 08:43

до тити или които може да помогне за същия проблем 3 дневно хълцане непрекъснато не останаха сили за живот вече

Тема Пробвайнови [re: нeли]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква)
Публикувано10.01.06 07:58

Затвори си очите и натисни с пръсти вътрешната част откъм носа, така че пръстите ти да опират в основата на носа. Там има някакви нервни окончания, които като се притиснат явно влияят на центъра в мозъка, който отговаря за хълцането. Това е единственото, което досега безотказно ми помага.

Стига простотии бе, тате!

Тема Re: хълцаненови [re: тити]  
Публикувано12.01.06 19:37

нищо не помага вече 6 - ти ден, няма сън, няма спиране, няма лек

Тема Re: хълцаненови [re: нeли]  
Автор kem.kem. (любоп.бърборко)
Публикувано12.01.06 22:09

Естествено, че има лек.....................таблетка успокоително или приспивателно \еднократно\. По добре е да идеш на лекар за инжекция. Функционира безотказно........

Тема Re: хълцаненови [re: kem.kem.]  
Публикувано13.01.06 18:01

в болница сьм
първите 6 дена след ходене по лекари и всякакви илачи
лекуващия лекар ми казва - за първи път ми е такъв случай, не знам какво да те правя
друг лекар - пии хлоразин
друг - церукал на хапчета - нищо
после церукал на инжекция и понеже е събота и неделя - джипито е в провинцията а и аз не съм в голям град няма кои да ия сложи
отивам до горе-долу близка болница - понеже си пил хапче не може да ти я сложим трябва поне след 3,4 часа
с друга диагноза ме приемат в болница - първата вечер - някаква ампула която се пие - успокоително - нищо
втората вечер - си я искам пак поне нея, не може не ти е в листа - кой ще я плаща - всъщност - лидокаин беше
сега 3-ти ден и с 1 лескотан можах да поспя - хълцаща
та това е за сега
все пак благодаря

Тема Re: хълцаненови [re: kem.kem.]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква)
Публикувано13.01.06 20:42

Знам, че си лекар, но все пак няма да се съглася с теб. Не е безотказно, вЕрвай ми. Виждала съм човек, натъпкан с успокоителни и не спря да хълца. Накрая му завираха някаква сонда през носа в стомаха и пак не спря. Накрая спря от само себе си.

Стига простотии бе, тате!

Тема Re: хълцане [re: kem.kem.]  
Автор kEnVeLo ()
Публикувано13.01.06 22:26

Ima i edin drug trik, koito pomaga pri men. Vdi6va6 kolkoto moje6 vuzduh i zadurja6 dokato moje6. Deistva na 99% pri men. Uspeh! A ve4e za hroni4no hulcane trqbva da se ide na lekar

kEnVeLo - AnYwHeRe!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.