Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:01 11.11.24 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Искам да умра!нови  
Авторoтчaянa (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 04:00

Не мога да търпя живота си, просто вече нямам сили, толкава е скучен и сив.
Имам добро семейство с две прекрасни дечица, но нищо не ме радва.
От както загубих майка си изпаднах в депресия и все по затъвам в нея. Само нощем съм добре, но не искам да идва сутрин, не искам да продължава моето безцветно съществуване, искам да заспя и да не се събудя... НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ?

Тема Re: Искам да умра!нови [re: oтчaянa]  
Авторrada (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 04:35

ох, как искам да ти помогна, но не знам какво да ти кажа
рационалните работи сигурно не помагат, но все пак твоята най-важна роля е да се грижиш за дечицата си. за съжаление, старите хора си отиват, но младите продължават да са там и особено децата искат своето. надвявам се да намериш сили заради тях.
и да знаеш, че винаги идват по-добри времена, винаги! вярвай силно в добрия край, обграждай се с обичани и обичащи хора и нищо няма да може да те прекърши!
но все пак да питам, преди майка ти да почине какво правеше животът ти нескучен?

Авторд. (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 07:18

съчувствам ти. много хора, включително и аз, много тежко понасят загубата от живота им на близки същества и изпадат в крайно отчаяние понякога мога да ти кажа, че хомеопатията със сигурност помага в такива случаи!

Тема Re: Искам да умра!нови [re: д.]  
Автор Lali (член)
Публикувано15.03.05 08:29

Имаш нужда от медицинска помощ. Не отлагай.

Тема Re: Искам да умра!нови [re: Lali]  
АвторMolly (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 10:08

Спешно потърси помощта на психиатър. В името на децата си. Ако те няма, ще ги обречеш на нещастие за цял живот - помисли си колко ти липсва твоята собствена майчица. Състоянието ти е типична депресия - настъпващата пролет я стимулира. Лечимо е! Има толкова медикаменти, които потискат лошите мисли и настроения. Мога да ти препоръчам д-р Веселина Славчева, психиатър, работи в диспансера на ул. Екзарх Йосиф 59 - сл. тел. 981 59 54, дом. 943 18 42. На мен тя ми помогна много. Потърси я! Побързай - заради дечицата ти!

Тема Не се сърди, но няма начин как да мреш!нови [re: oтчaянa]  
Автор LlRA.. (непознат )
Публикувано15.03.05 10:55

Факта, че си го изложила този постинг, означава , че няма да се мре...а колкото до съвети и съчувствие..., повярвай не са ти нужни! Давай смело, положението е супер кофти, защото все пак не забравяй, че живеем в страната на АБСУРДА, но се опитай от лимона да си направиш...какво...?...ЛИМОНАДА)))
Айде със здраве....

Автор dispirit (непознат )
Публикувано15.03.05 11:21

az sushto iskam da umra, no mislia 4e pri4inata mi e po-osnovatelna, bolen sum ot nele4ima bolest niama jivot za men, ako biah zdrav nishto ne bi me nakaralo da sloja krai na jivota si , pomisli vurhu tova

Тема Re: Искам да умра!нови [re: dispirit]  
АвторЛaли (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 14:02

Няма по ценно от здравето.
Всичко останало е суета.

АвторИ aз иckax (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 15:56

който не е бил "там" т.е. в твоето специфично състояние няма да те разбере. Ако не искаш да чуеш купища безотговорни мнения зарежи постването по клубове и иди на психиатър. И дано улучиш добър такъв. Има шанс да излезеш сама - като мен, но не се знае колко дълго време ще ти трябва и колко по-ужасни мисли ще ти дойдат, тъй че временно зарежи всичко друго и се заеми със спасяването си.
п.п.
Депресиите имат склонност да рецидивират.

Авторoтчaянa (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 16:13

Благодаря на всички ви за разбиранетол
То аз вече не се разбирам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.