|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Искам да умра!
|
|
Автор | oтчaянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 04:00 |
|
Не мога да търпя живота си, просто вече нямам сили, толкава е скучен и сив.
Имам добро семейство с две прекрасни дечица, но нищо не ме радва.
От както загубих майка си изпаднах в депресия и все по затъвам в нея. Само нощем съм добре, но не искам да идва сутрин, не искам да продължава моето безцветно съществуване, искам да заспя и да не се събудя... НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ?
| |
Тема
|
Re: Искам да умра!
[re: oтчaянa]
|
|
Автор | rada (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 04:35 |
|
ох, как искам да ти помогна, но не знам какво да ти кажа
рационалните работи сигурно не помагат, но все пак твоята най-важна роля е да се грижиш за дечицата си. за съжаление, старите хора си отиват, но младите продължават да са там и особено децата искат своето. надвявам се да намериш сили заради тях.
и да знаеш, че винаги идват по-добри времена, винаги! вярвай силно в добрия край, обграждай се с обичани и обичащи хора и нищо няма да може да те прекърши!
но все пак да питам, преди майка ти да почине какво правеше животът ти нескучен?
| |
Тема
|
|
|
Автор | д. (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 07:18 |
|
съчувствам ти. много хора, включително и аз, много тежко понасят загубата от живота им на близки същества и изпадат в крайно отчаяние понякога мога да ти кажа, че хомеопатията със сигурност помага в такива случаи!
| |
Тема
|
[re: д.]
|
|
Автор |
Lali (член) |
Публикувано | 15.03.05 08:29 |
|
Имаш нужда от медицинска помощ. Не отлагай.
| |
Тема
|
[re: Lali]
|
|
Автор | Molly (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 10:08 |
|
Спешно потърси помощта на психиатър. В името на децата си. Ако те няма, ще ги обречеш на нещастие за цял живот - помисли си колко ти липсва твоята собствена майчица. Състоянието ти е типична депресия - настъпващата пролет я стимулира. Лечимо е! Има толкова медикаменти, които потискат лошите мисли и настроения. Мога да ти препоръчам д-р Веселина Славчева, психиатър, работи в диспансера на ул. Екзарх Йосиф 59 - сл. тел. 981 59 54, дом. 943 18 42. На мен тя ми помогна много. Потърси я! Побързай - заради дечицата ти!
| |
Тема
|
Не се сърди, но няма начин как да мреш!
|
|
Автор |
LlRA.. (непознат
) |
Публикувано | 15.03.05 10:55 |
|
Факта, че си го изложила този постинг, означава , че няма да се мре...а колкото до съвети и съчувствие..., повярвай не са ти нужни! Давай смело, положението е супер кофти, защото все пак не забравяй, че живеем в страната на АБСУРДА, но се опитай от лимона да си направиш...какво...?...ЛИМОНАДА)))
Айде със здраве....
| |
|
az sushto iskam da umra, no mislia 4e pri4inata mi e po-osnovatelna, bolen sum ot nele4ima bolest niama jivot za men, ako biah zdrav nishto ne bi me nakaralo da sloja krai na jivota si , pomisli vurhu tova
| |
Тема
|
[re: dispirit]
|
|
Автор | Лaли (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 14:02 |
|
Няма по ценно от здравето.
Всичко останало е суета.
| |
Тема
|
|
|
Автор | И aз иckax (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 15:56 |
|
който не е бил "там" т.е. в твоето специфично състояние няма да те разбере. Ако не искаш да чуеш купища безотговорни мнения зарежи постването по клубове и иди на психиатър. И дано улучиш добър такъв. Има шанс да излезеш сама - като мен, но не се знае колко дълго време ще ти трябва и колко по-ужасни мисли ще ти дойдат, тъй че временно зарежи всичко друго и се заеми със спасяването си.
п.п.
Депресиите имат склонност да рецидивират.
| |
Тема
|
|
|
Автор | oтчaянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 16:13 |
|
Благодаря на всички ви за разбиранетол
То аз вече не се разбирам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|