Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:16 17.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема ревматоиден артритнови  
Авторeti (Нерегистриран)
Публикувано25.09.04 13:47

Искам да попитам.Аз съм на 24 години.Има ли други млади хора ,които да страдат от заболяването ревматоиден артрит.През март наи случайно във връзка с бактериална инфекция ми направиха подробни имунологични изследваниа, които показаха леки отклонения от нормалните показатели.посетих ревматолог тои каза че засега отклоненията са леки и ми предписа movalis i resochin.след като започнах да ги пия ,започнаха да ме болят ставите и чувствах ужасно неразположение и ги спрях като ги спрях болките бяха ужасни не можех да
спя по цели нощи.след тожа пак ги започнах но от ресохина ми стана нещо на очите и го спрях окончателно.А после болките изчезнаха от самосебеси.моля ви кайете ми някой имал ли е подобен проблем?Благодаря.и ако може да ме посъветвате какво да правя.

Тема Re: ревматоиден артритнови [re: eti]  
АвторB. (Нерегистриран)
Публикувано26.09.04 00:21

питай в клуб "хомеопатия"

Тема Re: ревматоиден артрит [re: eti]  
Автор Koтkaтa Mapтa (планктон)
Публикувано26.09.04 09:06

Изборът на ревматолога може и да не е бил погрешен, а може и да е бил прибързан, ако не си имала симптоми. Ако му имаш доверие, обърни се отново към него, за да обсъдите какво ще се случва по-нататък. Иначе може да опиташ да намериш друг:

Резохин-ът дава в редки случаи проблеми със зрението, лекарят не е виновен, той не може да подозира как ще подейства едно лекарство на конкретния организъм. Той има съображения защо ти го е изписал, макар че според мен това не е първият препарат, към който бих посегнала, особено след като не си имала оплаквания. На твое място бих потвърдила диагнозата при друг специалист. Отиди със старите изследвания, той ако прецени, ще ти назначи контрола.
И не се плаши. Ако имаш нужда от някаква информация относно заболяването, винаги е най-добре да питаш първо лекуващия си лекар. Може би е добре да се поинтересуваш от физиотерапия. Успех!

... душата ми, тая прекрасна паянтова лудница... - Мирела Иванова

Авторaни (Нерегистриран)
Публикувано15.11.06 11:11

Опитаи с Раиф терапия.Помага 100%.

Автор Dino (притеснителна)
Публикувано15.11.06 21:58

Детето на мои приятели има такова заболяване. В момента е на 19 години.

Но тя не пише тук. Ако искаш пиши бележка и ще те свържа с нея.

Живота е хубав, въпреки гадните му номера!!!!

Тема Re: ревматоиден артритнови [re: aни]  
Автор нoчнoй_дoзop (потаен)
Публикувано15.11.06 22:02

няма ли някой да каже каква е тая терапия накрая?

Тема Re: ревматоиден артритнови [re: нoчнoй_дoзop]  
Автор;;; (Нерегистриран)
Публикувано15.11.06 22:37

В клуб алтернативна има тема за терапията

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.