|
|
|
Тема
|
опасно ли е
|
|
| Автор | mimi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.06.04 21:01 |
|
|
Здравейте, имам един въпрос, свързан с инфекциозните болести. Бременна съм в 14 г.с, работя като психолог. Повикаха ме спешно да консултирам едно момченце с вирусен менинго-енцефалит*не знам дали го пиша правилно*. Той се намира в инфекциозно отделение. Въпросът ми е дали неговото заболяване е заразно и дали изобщо е добре да влизам в инфекциозното отделение, за да извърша консултацията.
Благодаря предварително.
| |
|
Тема
|
Re: опасно ли е
[re: mimi]
|
|
| Автор |
softy () |
| Публикувано | 15.06.04 22:50 |
|
|
Не съм лекар,но смятам,че въпросът е твърде сериозен и следва да се обърнете за консултация към акушер-гинеколог.След като детето е в инфекциозно отделение ,несъмнено следва да се третира като заразоносител,а при вашето положение ,следва да избягвате всякакъв подобен риск.Обърнете се към лекар,защото не знам дали във форума ще се намери лице,което да ви отговорите компетентно.Лека бременност и успешно раждане!!!
| |
|
|
|
Най вероятно няма да се заразиш, но ако се заразиш, лечението ще бъде трудно, защото си бременна, и много от антибиотиците са противопоказани.
Консултирай се с гинеколог, ама не дей да влизаш в Инфекциозно отделение, или поне вземи всички възможни мерки - и непременно преди да влезнеш, предупреди лекарите там че си бременна, за да могат и те да вземат мерки или да ти дадат препоръки.
Bеer? Moooorrre?
| |
|
|
|
|