Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:18 01.11.24 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Не съм блондинканови  
АвторLili (Нерегистриран)
Публикувано12.09.03 14:05

Много несериозно се отнасяш към запитването ми. Мерси за предложението, но аман от бройкаджии и курвари - омръзнали са ми.Такива кандидати не ми липсват, но свестните мъже са под бройка. Сексът не ме интересува особено, търся мъж, с който да се обичаме истински.Ако имаш да ми кажеш нещо по-умно, само тогава пиши!

Тема Ако търсиш умен отговор ...нови [re: Lili]  
Авторbira_more (Нерегистриран)
Публикувано12.09.03 14:26

има сайтове където можеш да получиш отговор от сексолог, и или психотерапевт.

Няма нужда всеки твой отговор да е в нов тред. Така задръстваш форума.

От това което беше написала:
1. Реших че имаш достатъчно чувство за хумор
2. Аз лично смятам че има противоречие в това което пишеш за себе си (за това беше и репликата за косата)

Предложих ти решение което поне според мен може да ти помогне. От чисто физиологична гледна точка сексът е необходим за здравето както за физическото така и за психическото. Има изследвания показващи по безспорен начин че хората практикуващи секс (в разумни граници) живеят по дълго и са по здрави.
ПП
Не ме бива много в комуникация с жени. Ако съм те засегнал нещо - извинявай.

Тема Re: Ако търсиш умен отговор ...нови [re: bira_more]  
АвторLili (Нерегистриран)
Публикувано12.09.03 14:54

извинен си:))) Не ми изнасяй лекции за секса и здравето, тия лафове и аз ги знам. Написала съм самата истина. Между другото в момента съм блондинка, но не и по рождение. Дай някакви практически съвети. Имай в предвид, че причините за моето страдание може да са във всякакви, освен във външния ми вид.Той е големият ми коз, но уви седи неизползван!!!Жалко, нали?

Тема Vij segaнови [re: Lili]  
АвторChepa (Нерегистриран)
Публикувано12.09.03 16:48

Ako iskash nesto normalno dai si ICQ-to ili e-mail-a i ste gi obsadim tia nesta

Тема Последното което ми хрумва е спортнови [re: Lili]  
Авторbira_more (Нерегистриран)
Публикувано12.09.03 19:40

1. Осигурява ти контакти
2. Подобрява самочувствието
А бе на мен някога ми помогна адски много (в моя случай беше киокушин карате)
А спорта трябва да си го избереш според своите предпочитания ама е по добре да е нещо колективно? или групово? в смисъл да не е нещо от сорта на бягане за здраве защото тогава точка 1 няма да е валидна.
Бойните спортове са много добри - хапваш малко приятелски бой и света почва да изглежда различен :)))
Пък и ако и там не успееш да си харесаш някой ....

>Имай в предвид, че причините за моето страдание може да са във всякакви,
>освен във външния ми вид.Той е големият ми коз, но уви седи неизползван!!!
>Жалко, нали?
Ми не просто жалко ами ужасно жалко :))

Доста може да се пише по въпроса ама ръката, пардон гърлото нещо ми пресъхва вече

Тема Последното което ми хрумва е спортнови [re: bira_more]  
Авторsidha (Нерегистриран)
Публикувано14.09.03 14:21

да
много е приятно да се четат изповеди
щото същото важи и за мен
дори на 2 степен

тоест ако аз се справя :)
вашият успех е сигурен
ще ви свирна ако стане нещо....
ако не стане
вие знаете как е
сега не ми се пише

Тема Re: Ако търсиш умен отговор ...нови [re: Lili]  
Автор doktorka (neredovna)
Публикувано14.09.03 21:51

спри да търсиш...
излизай с мъже приятели,колеги...
влез в друга компания...
имай самочувствие...( не само на думи..излъчвай го)
не ходи с приятелки..особено не с такива с гаджета или женени...(това е просто задължително условие!)
ходи да спортуваш..дава тонус..общ тонус
бъди отворена за запознанства...не започвай всяко запознанство с мисълта ,че трябва да премине в нещо друго...

И-нета се оказва сериозно място за запознанства..Отиди в клуб "бъдещи майки"..и виж темата за "половинките"..колко от майките там се оказват И-нет връзки и семейства....( изумително наистина..)

Колкото до секса...няма да избяга...Тъкмо сега имаш по=добро разбиране за него..( идва с възрастта,вярвай ми) и няма да ти се налага да се чудиш какво е това "оргазъм...."..( това във връзка с една тема по-горе...

Това не са съвети,а наблюдения..лични...Помага...

Тема Re: Ако търсиш умен отговор ...нови [re: doktorka]  
АвторJony (Нерегистриран)
Публикувано14.09.03 22:03

Stranno...Az ot Internet sam popadala samo na stranni lichnosti , s koito nishto ne se e poluchawalo! Реалният свят - там се крие истината.

Тема Re: Ако търсиш умен отговор ... [re: Jony]  
Автор MAN6 (______on)
Публикувано15.09.03 00:43

abe realniq swqt
az kato se zamislq... w dneshno wreme ima mnogo poweche zatworeni hora otokolkoto predi... ili gresha.......

Писна ми от педераси...

Тема Re: Не съм блондинканови [re: Lili]  
АвторKoнcyлтaнт (Нерегистриран)
Публикувано16.09.03 19:51

Ако живееш в София , шансовете за женитба не са големи .

Там доколкото разбирам всеки гледа да чука и да бега (аз затова искам да отида там) .

Отиди в някой град от селски тип , като Добрич например , за поне 6 месеца и ще ти се случат много неща . Ухажване , горещ секс и пр. и пр..

Гледай да се срещаш с много хора , приятелки с големи родове и пр., офертите ше завалят . ЧАО !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.