|
Тема
|
Мастит?
|
|
Автор |
arrows (оранжева) |
Публикувано | 30.06.03 23:48 |
|
Здравейте,
спрях да кърмя преди 2 седмици,а от няколко дни насам едната ми гърда ме наболяваше и при напипване усетих малка бучица.Предполагам е мастит.Кажете ми моля,лесно ли се раzбиват теzи бучки и как става процедурата.
Благодаря ви предварително.
Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ
| |
Тема
|
Re: Мастит?
[re: arrows]
|
|
Автор |
Margo (queen) |
Публикувано | 01.07.03 11:16 |
|
Моят съвет е да се консултираш с лекар, за да ти даде нещо за спиране на кърмата, или разширяване на каналите, не знам. Но в никакъв случай не оставяй нещата така. Аз доста си изпатих преди години, и всичко започна с бучица, която дори не беше болезнена в началото, и не и обърнах внимание.
Докато отидеш на лекар, пробвай топли компреси(колкото можеш да търпиш)+изцеждане.
дано се оправиш бързо
целувки на бебчо
| |
Тема
|
Re: Мастит?
[re: Margo]
|
|
Автор | тaтko (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.03 16:32 |
|
Здрасти,
преди 6 месеца жена ми роди и кърми точно 2 седмици защото малкия се дърпаше и минахме на изкуствено. В следствие на това жена ми получи две бутчици на едната гърда. Препоръчвам ти да отидеш веднага на мамолог. На много жени след раждане тези бутчици остават за цял живот...дори стават и повечко.
Преди два месеца на жена ми като по чудо бутчките се разсеяха изведнъж.....ей така....просто изчезнаха. По добре не предприемай нищо докато не те види лекар. Утре ще гледам да ти напиша и телефона на един много известен професор мамолог при който бяхме преди няколко месеца....много мил човечец...сигурен съм че ще ти помогне..
Желая ти успех 
| |
Тема
|
Re: Благодаря ви и на двамата
[re: тaтko]
|
|
Автор |
arrows (оранжева) |
Публикувано | 01.07.03 20:55 |
|
zа отговорите.Днес бях на лекар и се окаzа,че нямам мастит,а бучицата в гърдата ми се дължала на млякото,което гърдата ми още проиzвеждала. Докторът ми каzа,че в момента не е zа лечение.Да слагам лед и да се опитам да се иzтискам.Но все пак ще ходя на преглед и другата седмица.Стискайте палци до тогава всичко да е наред.
Може да си разочарован, ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ
| |
|
|
|
|