Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:19 09.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ugolemena matkaнови  
АвторPipe (Нерегистриран)
Публикувано26.02.03 09:38

Znaete li na kakvo se dylji tova? Byah na lekar za konsultatzia, imah problem s redovnostta na mesechnia mi tzikyl. I sled ehografa, tya mi kaza che matkata mi e ugolemena. Nyamam drugi oplakvania, ne znam da se strahuvam li ili ne. Ne pia hormonalni tablietki i ne sym pila, edinstvenata promyana e che pravim opiti za zabremenyavane. Ginekologyt me posyvetva da izchakam i da se nablyudavam za drugi izmenenia. Nablyudavam se i si mislya che sym syshtata.
Molya za mnenie.

Тема Re: Ugolemena matkaнови [re: Pipe]  
АвторEлзa (Нерегистриран)
Публикувано02.03.03 23:44

Имах приятелка с подобни проблеми и занам че ходи при доктор Памуков, и той и помогна. Темата е щекотлива не съм я разпитвала защото виждам че й е нудобно. Знам само че пи 3 торрби билки и се оправи.
Ако наистина ти е проблемно забременяването остави емаил, където да ти пратя 2 рецепти, че тази тема тук ми е мако трудна да я дискутирам. Само после да не ме попържаш като почнеш и от шапката на съпругът ти да забременяваш, щото ги има и такива
Рецептите помагат, ако проблема е женски, а не мъжки.
Желая ти здраве и Успех !

Авторeднa (Нерегистриран)
Публикувано03.03.03 12:44

Причината може да е миоматозен възел,ако не си бременна.Не е страшно,но трябва да се проследяваш.Успех

Тема Re: Ugolemena matkaнови [re: Eлзa]  
АвторJust a Girl (Нерегистриран)
Публикувано03.03.03 20:47

Elza, shte ti byda blagodarna, ako mi izpratish receptite. Moya kolexka ima tozi problem (sys zabramenyavaneto) ot 2 godini!
Email-a mi e s951134@yahoo.com! Blagodarya ti :-)

Автор Пчeлицa (неуморна)
Публикувано03.03.03 22:48

Elza, от добро да не се отървеш. Моля те прати ми тези рецепти и на мен, че толкоз искам бебе, чеееееееееее
desita@dir.bg

Mnogo ti blagodarq predwaritelno
4ao

Тема Относно Рецептата за забременяваненови [re: Пчeлицa]  
АвторEлзa (Нерегистриран)
Публикувано04.03.03 14:20

Мили момичета ще ви пиша и на всички но довечера, ча рецептите са 3 и сега нямам време !
Всичко хубаво !
Елза

Тема Re: Относно Рецептата за забременяваненови [re: Eлзa]  
АвторDarla (Нерегистриран)
Публикувано04.03.03 15:28

Моля, искам и аз тези рецепти!
Ще бъда много благодарна
maket@dir.bg

Автор butterfly ()
Публикувано04.03.03 15:36

Здравей, Елза!

Виждам, че има голям интерес към твоите рецепти....
Ако не ти е проблем, можеш ли да изпратиш и на мен? Проблема не е мой, но искам да помогна на моя роднина. Благодаря ти предварително!

teddy_d79@hotmail.com

АвторPipe (Нерегистриран)
Публикувано07.03.03 07:24

Elza, izprati mi gi, razbira se! Ivanova_t@hotmail.com mi e adresa. A kato vijdam kakyv e interesa mai shte tryabva da gi publikuvash. Dano da ima za kakvo da cherpya posle. :))))) Abe, tia jeni kakvo pravyat sys shapkite na myjete si?
Bydi jiva i zdrva i ti. Blagodarya za vsichko!

АвторNadia (Нерегистриран)
Публикувано07.03.03 21:23

Elsa, Ako ne te satrudniava publikuvai gi molia te. Takmo poveche hora shte se vaspolsvat. Mersi predvARITELNO.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.