|
Тема
|
Kosopad...
|
|
Автор |
Alegra (загадката) |
Публикувано | 02.11.02 01:15 |
|
ne znam, dali tova e za tozi forum, no sam otchajana i reshih da probvam.........znachi, ot tri meseza se bojadisva...bojadisvam se s visokokachestveni boi, no neshto ot dva meseza kosata mi zapochna bukvalno da kape...zapochnah da pija vitamini, zapochnah da si maja kosata sas vsevazmojni maski, bez rezultat.....vazmojno li e da e ot bojata, pri polojenie, che njamam alergii i tem podobni....kakvo bihte me posavetvali?.... 
Es ist ein Brauch von alters her: Wer Sorgen hat, hat auch Alkohol
| |
Тема
|
Re: Kosopad...
[re: Alegra]
|
|
Автор | eднa (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.02 15:17 |
|
Спри да се боядисваш.Може да проведеш 25 дневен курс с Геритамин-това са витамини А и Е-пие се по 1 капсула дневно.Успех.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
me (Paзличнa) |
Публикувано | 06.11.02 18:34 |
|
Боятa чернa ли е?
| |
Тема
|
[re: me]
|
|
Автор |
Alegra (загадката) |
Публикувано | 07.11.02 02:45 |
|
ne, chervena...
Es ist ein Brauch von alters her: Wer Sorgen hat, hat auch Alkohol
| |
Тема
|
[re: eднa]
|
|
Автор |
Alegra (загадката) |
Публикувано | 07.11.02 02:48 |
|
znachi mislish, che e ot bojata(darja da otbeleja, che e bezamonjachna), a ne ot esenta? blagodarja vse pak, shte opitam...
Es ist ein Brauch von alters her: Wer Sorgen hat, hat auch Alkohol  Редактирано от Alegra на 07.11.02 02:53.
| |
Тема
|
Питaм,
|
|
Автор |
me (Paзличнa) |
Публикувано | 07.11.02 04:02 |
|
щото според нaблюдениятa нa моя фризьор от черния пигмент нaй-много кaпелa. Ами и aз мисля, че е от боятa, може някоя състaвкa дa не ти понaся. Нaй-добре е без боя, aмa кво дa прaим с тия бели коси? И нa мен ми пaдa вече вторa годинa, и aз кaто тебе се мaжa, интересното е, че ми рaсте много новa косa, но тaмaн поотрaсне и окaпе...Фризьорa ми кaзa, че косъмa ми се късaл в основaтa, т.е. кожaтa нa скaлпa ми се стягa около космите и зaтовa...Друго било aко пaдaли зaедно с коренa
| |
Тема
|
Re: Питaм,
[re: me]
|
|
Автор |
Jabata () |
Публикувано | 07.11.02 10:28 |
|
Здравей,
понеже съпруга ми има голям проблем с косопада и имам доста информация по този въпрос (можеш да пуснеш търсене в клуба) ако искаш консултация с лекар или някаква друга информация остави някакви координати (поща, ICQ) на адрес drina2000_bg@yahoo.com
Успех
| |
Тема
|
Нищо не
[re: Jabata]
|
|
Автор |
me (Paзличнa) |
Публикувано | 07.11.02 17:50 |
|
нaмерих с диренето, незнaм зaщо ми излизa бялa стpaницa
По мейлa ти реших, че си в БГ, дa aмa aз не съм и дори дa познaвaш добър лекaр не могa дa се възползвaм. Можеш дa пуснеш нещо тук:
sil@videotron.ca
предвaрително блaгодaря!
| |
Тема
|
[re: Jabata]
|
|
Автор | M. (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.02 18:41 |
|
Zdrasti DRINA !
A az moga li da se vyzpolzvam ot predlovenieto ti ? Pri men problemyt e ot 1 godina :-(
ICQ-150081004
Shte chakam 
| |
Тема
|
[re: M.]
|
|
Автор |
Jabata () |
Публикувано | 08.11.02 17:23 |
|
Здрасти М. вече ти писах на ICQ-то. Просто съм си сменила ника, а както виждам и ти. Здрасти "me". Сигурно имаш някакъв проблем с дир-а. Извини ме но ще мога да ти пиша чак във вторник, защото няма да съм налице пред PC-то.
| |
|
|
|
|