Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:03 15.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вече откачам от.....нови  
АвторPepi (Нерегистриран)
Публикувано29.06.02 20:24

този косопад ,който е от миналото лято !
Никой не може да ми каже от какво е и как да го спра. Ходих къде ли не ,изследвах какво ли не,пих 8 месеца Центрум и още куп витамини.
Хормоните ми са в ред,нямам поликистоза,в рода ми няма хора с редки коси.
Някои да има идея за някоя безобидна причина ,която може би пропускам ???
На 30 години съм.

Тема Re: Вече откачам от.....нови [re: Pepi]  
Авторciklon (Нерегистриран)
Публикувано29.06.02 22:23

proveri si zabite
pri men ot tova be6e problema s kosata

Тема Re: Вече откачам от.....нови [re: ciklon]  
АвторПeпи (Нерегистриран)
Публикувано29.06.02 22:29

И на тях им направих снимки-всички са здрави. При теб alopecia areata(на кръг)ли беше,защото при мен не е така?.Пада си от всякъде.

Авторp (Нерегистриран)
Публикувано30.06.02 23:09

Spored men ako si minal 35 si e normalno, no 30 - ne e li mnogo rano?

АвторBили (Нерегистриран)
Публикувано01.07.02 15:07

И аз имам косопад от 94г. и то същият като твоя,т.е косата пада от всякъде,а не на кръгове.Бях се побъркала,направих си всички възможни изследвания и се мазах с какво ли не.И нищо не помогна,продължава да си пада,на моменти дори страшно много.Никой лекар не можа да ми обясни защо.Но вече сме 2002г,т.е. минаха 8 години от началото на косопада,а аз все още имам косаи то нерядка.Третирам я като нормална коса,боядисвам я,често я мия...Просто установих,че нещо в организма ми се е променило-много пада,но и продължава да расте нова коса,тоест много бързо се обновява.Косата ми е доста дълга за информация.Така,че спокойно

Тема Re: Вече откачам от.....нови [re: Bили]  
Автор Jabata ()
Публикувано01.07.02 16:50

Zdravei Pepi,
Predi vreme i az pisah v klubovete s nadejda che niakoi ste mi pomogne. Za sajalenie tova ne stana. Na sapruga mi mu opada zialoto okosmiavane na tialoto. Ne govoria samo za kosata. Toi e na 27 godini. Kade li ne sme hodili, kakvi li ne izsledvania ne sa mu pravili. V kraina smetka - nisto!!!! I tai kato nito edin doktor ne kaza kakvo mu e vsichki biaha edinodushni - NERVEN SRIV! Ne sam sigurna che e imalo takav, no doktorite taka kazvat. Oste spomenaha che lechenie niama i se nadiavat da ne se otrazi na decata ni. Ne mi se iska da zvucha tolkova skeptichno i dano pri teb nestata se opraviat. Informacia za doktori obache imam mnogo i s radost bih ja spodelila sas vseki koito ima nujda. Taka che ako te interesuva prati mi mail na: drina2000_bg@yahoo.com.
Jelaja ti uspeh!!!

Тема Re До Вилинови [re: Bили]  
АвторПeпa (Нерегистриран)
Публикувано05.07.02 11:32

Какво значи много пада ? И моя приятелка смята ,че много и пада косата ,но като я накарах да брои се оказа че и падат по 50 косъма на ден,което е съвсем нормално,а аз смъквам по 200 :-((

Авторsekretarkata (Нерегистриран)
Публикувано05.07.02 12:09

Според мен е от нерви или стрес. Дали да не се обърнеш към невролог или нещо такова.

Тема Re: Вече откачам от.....нови [re: sekretarkata]  
АвторПeпa (Нерегистриран)
Публикувано05.07.02 13:19

Нямам нищо против,стига да ми помогне,но всички казват че от стрес пада 2-3 месеца,не повече. Ако знаеш нещо повече,казвай.

Тема Re: Вече откачам от.....нови [re: Пeпa]  
Авторsekretarkata (Нерегистриран)
Публикувано05.07.02 13:25

Не знам.Само четох някъде, че 99% от заболяванията се причиняват от нервната система.А защо реши, че от стреса ще ти пада косата в продължение на 2-3 месеца и ще спре.Аз лично смятам, че сме изложени в ежедневието си на постоянен и непрекъснат стрес.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.