Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:25 17.08.26 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема na kakvo moje da se dylji problema mi?нови  
Автор eternity (експериментатор)
Публикувано29.05.01 14:33

ot dvata posledni mesechni cikyla imam nqkakyv problem. obiknoveno mesechniqt mi cikyl prodyljava normalno okolo 4-5 dni i e sredno obilen. obache pri poslednite dva mejdu ciklite imam otnovo nqkakvo kyrvene, koeto e mnogo oskydno i e po-skoro tzapashto, osobeno v sledobednite chasove. trae otnovo okolo 4-5 dni, a perioda mu e priblizitelno mejdu dva normalni mesechni cikyla. bih iskala da utochnq, che pri men toi e na okolo 35 dni, a ne kakto se smqta za normalno na 28 dni

ili s drugi dumi prokyrvqh na 17 i 18 den (v dvata sluchaq) schitano ot pyrviq den na cikyla, normalniq za men, koito mi idva na 35-iq den priblizitelno

imam podobni simptomi kato pri menstrualen cikyl, kogato mi idva, no kakto kazah, e prekaleno oskyden

na kakvo moje da se dylji tova?

planiram tiq dni da otida na pregled, no bih iskala i vasheto mnenie

blagodarq predvaritelno

@ целува всички в клуба и им желае щастие

Тема Re: na kakvo moje da se dylji problema mi?нови [re: eternity]  
Автор TEDDA (femalka)
Публикувано29.05.01 15:35

здравей!Смтам,4е тук никой не може да ти каже нещо със сигурност,най-много да ти подпали 4евиите както се казва.Затова си отиди на лекар,за да си спокойна.

поздрави

TEDDA

Тема най-вероятно няма страшнонови [re: eternity]  
Авторmira (Нерегистриран)
Публикувано29.05.01 15:54

на много неща може да се дължи. едно от които е оскъдното кървене да ти съвпада с овулацията и отделянето на яйцеклетката, т.е. нещо съвсем безобидно.
а може и да се дължи на хормонални промени пак свързани с овулацията или нейната липса (щом кървенето е точно посредата)

а това ще ти каже гинеколожката ти

Автор virtualna (самодива)
Публикувано29.05.01 22:23

Здравей! На мен ми се е случвало няколко пъти. Няма нищо страшно, дори следващите пъти не съм ходила на лекар. За регулиране пих "Геритамин". Аз си имам нередовен цикъл /закъснява ми с 2-3 м-ца/, което се дължи на поликистоза. Най-много да ти дадат нещо от хормоналните препарати за регулиране /аз вземах "Примолут Нор"/.

Аз знам, че нищо не знам!!!

Тема da dobavq oshte oshte neshtoнови [re: mira]  
Автор eternity (експериментатор)
Публикувано30.05.01 07:36

tova kyrvene e pridrijeno s bolka v desniq qichnik

samo v nego!!!

utre sym zapisala chas, mersi mnogo za informaciqta

@ целува всички в клуба и им желае щастие

АвторKreti (Нерегистриран)
Публикувано02.06.01 00:51

Probvaj test za bremennost.
Evtini sa.
Ako e otricatelen - otidi na ginekolog.
Ako e polozitelen - otidi na ginekolog.
V parvia sluchaj ste si pritesnena, vav vtoria oste poveche.

Otidi na lekar i se uspokj.
Moze da e bremennost (cvetna). Moze da e hormonalen problem. Moze da e prolet.

Тема Re: da dobavq oshte oshte neshtoнови [re: eternity]  
Авторaлиraтop (Нерегистриран)
Публикувано02.06.01 16:03

миличка не търси мнение от неспециалисти-потърси гинеколог-с медицината майтап не бива-опасно е най-малкото.Аз съм лекар но съм кардиолог и не смея нищо да ти кажа-отиди на специалист.Вервай ми както казва царят.Най вероятно се дължи на възпаление на яйчника или проблеми с лигавицата на матката-но най добре специалист.Чао и не се плаши-Alrgatore

Тема za kreti [re: Kreti]  
Авторproblema (Нерегистриран)
Публикувано13.06.01 17:28

ei sestro kefisch me mnogo jako davai samo taka :)))))))))

A taja eternety e naistina luda problemte i po skoro sa psihicheski otkolkoto fisicheski

Тема virtualna ,нови [re: virtualna]  
Автор DlD ()
Публикувано13.06.01 22:11

Примолут Нор-а е спрян от производство от почти 2 години ,лекарите си го предписват , но ако се намира из аптеките все още смятай , колко залежала стока е. Това са думите на гинеколожката ми.
Най-добре е да не се дават такива лекомислени съвети при неясна картина . Геритаминът също не се пие просто така...не случайно отгоре му пише " само по лекарско предписание ".

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.