|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
еее , бате Вени
|
|
Автор |
Члeн1 (Rioting) |
Публикувано | 29.11.03 00:54 |
|
Изтрито поради липса на съдържание свързано с темата на дискусията.
ЗвезделинРедактирано от 3вeздeлин Бopиcoв на 20.12.03 20:31.
| |
|
Нещо да кажеш за неравнопоставеността? Едни постинги се трият, други - не.
Антицензор,
Постинга ти изчезва от тук, защото не му е мястото в точно тази дискусия.
Ако имаш да кажеш нещо по темата на форума - направи го.
Благодаря,
Звезделин Борисов
| |
|
Нека си стоят, така хората ще знаят що за човек е "член1".
Направи един анализ на неговото изречение и ще видиш, че псевдонимът му е заслужен, а не е случайно избран. И е свързан с анатомията на мъжа, а не с някое от другите значения на думата "член".
"едни приятели тука"... Мислиш ли, че този човек има приятели?
"на фрий сървъра ти"... Мислиш ли, че Вени Марковски си има фрий сървър, защото на мен не ми е известен такъв факт, а знам много.
"бате Вени"... Нормален човек не би се обърнал така към заслужил интернет-гуру като Марковски.
Тогава защо трябва да се трие такава безподобна глупост? Напротив - да си стои, за да знаем колко му е акъла на този член... 1.
| |
|
Причината е, че вече се започна с триенията на теми, които не са за тук. Щом ще е така, значи така трябва да е за всички. Иначе следва да ми се върне изтрития постинг и нека след това всеки да си преценява сам аз, примерно, какъв съм. Да не говорим и, че постингът ми си беше много, ама много повече за тук отколкото този. И беше с много по-сериозно значение, макар и не непременно откриваемо от пръв поглед, макар че не убягна от първия поглед на модератора да го изтрие. Аз мисля да го пусна пак. Като отдавнашен цензуриран участник в дир.бг отдавна имам навика да си съхранявам всички постинги на диска. Вече са към над 250, повечето от които цензурирани. Но знам, че има хора с много повече (над 500) цензурирани постинга тук. Така е, еволюцията в мисленето е бавно нещо и като начало се прилага най-лесноия начин за справяне с проблемите - цензурата.
| |
|
са ше ти кажа къф си - некъф неприятен такъв
| |
|
Звезделин! ааааааахахахахахахахахахахахаха...Звездооооо.
хм, аре малко по-сериозно.
| |
|
Какво имаш предвид?
| |
Тема
|
Re: еее , бате Вени
[re: Члeн1]
|
|
Автор |
Ceвepyc (Снейп) |
Публикувано | 15.02.04 10:05 |
|
Падна ми капата. В клуб с 2 теми цял модератор.
И модерира отгоре на всичкото....
Понякога опитвам да крещя
със бурята, препускаща из здрача,
поглъщаща бездънните недра...
| |
|
Ами какво да се прави :)
А темите бяха повече, когато клуба бе активен през 2001г.
Част от тях в момента са в архива, но май по-голямата част се загуби при някой от дир-ските проблеми.
| |
|
а, може.
Да те питам - в края на карищата ще се появи ли и друга фирма през която ще могат да се регват .бг домейните или не?
Понякога опитвам да крещя
със бурята, препускаща из здрача,
поглъщаща бездънните недра...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|