Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:24 07.07.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Тема Реклама или анти ?нови  
Автор Благун Калчев (Explorer)
Публикувано13.07.10 14:28

Всички се наясно, че любимият дир.бг трябва да се самоиздържа с реклами.
Но не мислите ли, че "Информация за клуба Детски памперси купува/продава" е малко нелеп начин за реклама? Вярно, че бие на очи, но надали предразполага към кликване

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Абе аз кликнах ... [re: Благун Калчев]  
Автор ДъpвeнФилocoф ()
Публикувано13.07.10 14:44

... на "Купувам/продавам"

значи мен ме е предразположило

А дали масово предразполага - до време ще е. Точните цифри никой няма да ни каже, камо ли ефекта ...

Аз лично се надявах на малко по-тематична реклама. Например "Детски стоки втора употреба" съвсем не се връзва с "Недвижими имоти" или "Програмисти". Но ...

Тема това е било предназначенонови [re: Благун Калчев]  
Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано14.07.10 10:00

само з анякои тематични клубове, но е станала грешка, която както виждате, вече е поправена. Благодаря за реакцията.

Комарите касаят тялото, което става на пръст, но ти пази душата си от грях, за да я спасиш

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.