|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
tisho89 спами на лични
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 24.11.09 17:34 |
|
| |
|
Съжалявам, съвсем скоро проблемът ще бъде решен генерално.
| |
Тема
|
Re: tisho89 спами на лични
[re: Kиpo]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 25.11.09 08:47 |
|
Може да пуснат на пазара монитори с вградена боксова ръкавица и функция - самонакажи се, автоматично задействана от антиспам защитата на сървара.
Остава риска само, да изтрещи някой пенционер, който споделя с охота за професионалните си проблеми през 60-те. И после си го представям как ни разнася по БТВ, че Дир-а само го налагал. Разбира се, с ляво око леко издърпано назад и разкривена рамка на очилата...
| |
|
Явно няма да спре да спами, защото влизайки днес , видях, че и на мен ми е оставил съобщение за някакви реклами за счетоводство и т.н., като трябва да платя 50 лв. Съобщението е от вчера.
| |
|
eto go naj-gore, geroq:
| |
|
а по-отдолу си ти
| |
|
но още не го знае. Не е нито първото, нито последното малоумниче, което няма да направи дупка в морето.
| |
|
Щракнах на линка, и показа, че героят оставя бележка Няма да се спре, мисля, ще продължава да посещава личните на хората
| |
|
А ти знаеш ли какво точно пише? От два часа си чета и ми е цъкнато отделно кой е онлайн - тоз индивид само оставя бележки. Да не се пробва да събира пари? Нали си чел новини днес, аз без да искам метнах аналогия с фалшивия сайт за уж болно дете.
- - - -
Не всички тук са луди и не всички луди са тук.
| |
Тема
|
ще събира пари, ако намери балъци
[re: Бeзcъннa]
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 30.11.09 09:19 |
|
На тях никой не им е виновен.
Колкото до тоя проблем, той ще бъде решен генерално, засега го решаваме на парче: ще трия профилите на говедото веднага, щом ми сигнализирате. А на вас препоръчвам да триете бележките му без да ги четете.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|