Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:38 07.07.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Руски клуб - проблеминови  
Автор aspid (кит в аквариум)
Публикувано09.08.09 02:44

Появи се проблем в Руския клуб след смяна на модератора.
От няколко дни за един от новите модератори на клуба от администрацията е назначен модератора Вълк. Този модератор енергично се е заел да убие всякакво желание и интерес в хората за посещаване на Руския клуб.
- За два дни бяха изтрити повече мнения и теми, отколкото за изминали две години.
- Трият се теми, в които се обсъжда превод от руски на български език и няма и грам намек за г-н Вълк и неговото маниакално чувство за собствено величие.
- Сложи се бан на един от най-ерудираните участници, който поддържаше клуба жив и интересен, като за мотив за това действие г-н Вълк изтъкна собствените си антипатии към участника.
- Въпросите, които зададохме на новия модератор - по какви критерии ще модерира клуба и кои теми счита за неприемливи - бяха старателно изтривани от същия модератор.
- Премахват се всички мнения, в които има даже намек за несъгласие с урбулешките методи на модерация.
Получи се ситуация, в която модератора Вълк псува и заплашва всички наред, а участниците са принудени да търпят този парашутист. Който прояви интерес към идеите на г-н Вълк за модерация, нека види тези негови изказвания:

, ,
Аз участвам във форумите на Дир-а от доста години, но за първи път се сблъсквам с подобна войнстваща простащина от страна на модератор.
С изцепките си г-н Вълк е на път да прогони от Руския клуб всички участници, които за разлика от него, общуват с години в този клуб.
Ако тази тема се чете от администратор, моля помогнете на Руския клуб да оцелее и махнете от клуба самозабравилия се модератор.

Гоблин - това е не само и не толкова раса. Това е начин на мислене.

Тема Re: Руски клуб - проблеминови [re: aspid]  
Автор _snowqueen_ (sincera)
Публикувано09.08.09 12:29

Да допълня само два въпроса:

1. Това, че Вълк говори в множествено число, "ще ви чупимЕ", "досадни сте НИ", значи ли, че поведението му е официална позиция на Администрацията на Дир.бг и той говори от нейно име?

2. Счита ли Администрацията, че правото на някой потребител да пише в даден клуб е персонално благоволение от страна на модератора, което трябва да се "проси" според изказванията на Вълк?

,

Лирично отклонение:
Киро, навремето беше казал, че това е един от най-интелигентните клубове на Дира. Ние сме същите. И тук, и в реала. Мислиш ли, че заплахите и псувните, които непредизвикано сипе Вълка, без да знае по кого ги сипе, са оправдани само с възможността да си избива комплексите по този начин?
Апропо, за четиригодишното съществуване на клуба в него си е позволявал псувни и нецензурен език само един човек - Вълка при редките си посещания там. /не броя Асасина, който минава през всички клубове/

п.п. Само от любопитство, защото е неделя - Администрацията на клубовете ли е вече собственик на портала?

Тема Re: Руски клуб - проблеминови [re: aspid]  
Публикувано09.08.09 13:29

Току що видях, че темата, която снощи Вълк великодушно се съгласи да остави за 24 часа, според милия му израз "да изхленчим и изплюем сополите още веднъж като за последно", също е изтрита.

Затова привеждам първо обещанието му да остави "безнадеждното хленчене" и две от изказванията му в смисъл "клубът е мой и вие трябва да ме молите да ви разреша да пишете в него" /поради невъзможност за линк - по бабешки - с копи/пейст/ :))))

Тема Re: Питане до модераторите [re: _snowqueen_] Отговор на мнението
Автор BълkМодератор (ОЧЗ, практик)
Публикувано 09.08.09 01:35

закопчавам тази тема до понеделник сутрин. след това ще бъде премахната. къйто се е оплакал - да изхленчи и изплюе сополите още веднъж като за последно, за другите ще е арменският поп.

сега ви е момента и време под 24 часа да си излеете гнева.

който има намерение да се кае - да се кае ама да е без език.

заедно с това предлагам на всички за се сетят за приказката за кучета и кервана.

Ето и примерите от моя горен пост:

Тема Re: Питане до модераторите [re: _snowqueen_]
Публикувано 09.08.09 02:54 следващо непрочетено мнение Отговор на мнението

наистина, защо ли се обяснявам с потребителите. ама от мен да мине - реверанс към тях с тази тема вместо триене.

Тема Re: Питане до модераторите [re: _snowqueen_]
Публикувано 09.08.09 02:46 следващо непрочетено мнение Отговор на мнението

ти добре ли си?

пак ще повторя, имаш право да се заяждаш и обсъждаш модериране само в тази тема и само до понеделник сутрин.

после этого пеняй на себя и не проси о милости, это в такой же степени относится и к другим.

Ще помоля и Аспид да приведе примерите от неговия пост, защото не помня в какъв ред бяха.

От скрийншотове има ли нужда?

Тема Тулса ли е "ерудираният" участник?нови [re: _snowqueen_]  
Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано09.08.09 13:35

Всъщност, проблемите предизвиква той. Не е възможно всички да са криви, той-прав. Личностните му проблеми, които мнозина биха обяснили с комплексите, които г-нът притежава във връзка с произхода си, лично мен не ме касаят и не се чувствам задължен да лекувам за сметка на останалите няколко десетки хиляди нормални клубари, които НЯМАТ неговите проблеми с банове и гуреливо виртуално "бунтарство" заради самата идея. Предполагам, в момента, в който реши да се държи нормално, няма да предизвиква банове по отношение на величайшата си особа.
Който пише, спазвайки правилата, НЕ ПОЛУЧАВА банове.
Относно риторичните ти въпроси, зададени от патетична поа на политкомисар, нямам намерение да си губя времето и да ти играя игричката. Клубът е само за въпроси, звързани с тематиката на тукашните форуми.
За да не отварям отделна тема:
Вълк, играейки играта на тоя... ми губиш времето. Когато получа репорт за бан на Тулса, дори не проверявам причината- той е вечно недоразбран, вечно преследваният и недоволен, няма как банът да не е основателен. Но когато получавам бележки от няколко клубаря, с които досега не съм имал проблеми, (не говоря за патетичната активистка, към която съм закачен в момента), най-вече аспид и березка, започвам да се замислям дали не прекаляваш, а по тоя начин и ти отнемаш от времето ми. ОК-Тулса е ясен, но не може всички да са криви.
Ограничавай се с бановете, освен за ЯВНИ офтопици или доказани досадници като гореупоменатия г-н.

Тема Re: Тулса ли е "ерудираният" участник?нови [re: Kиpo]  
Публикувано09.08.09 13:40

Благодаря, Киро, отговорът е ясен.

Успех!

Тема Re: Руски клуб - проблеми [re: aspid]  
Автор Kit_Big (Пътуващ)
Публикувано09.08.09 14:57

"- Сложи се бан на един от най-ерудираните участници,... "

С уважението ми към автора aspid, не мога да се съглася. Въпросния господин/госпожица тулса за мен е най-голямата плагиатка и копи/пейст труженичка. Със своята надменност и язвителни забележки към повечето от списващите тук тя е доказала своите комплекси, но нека си ги лекува во време и в клиника. Иначе съм против банването. По принцип. Но това си е мое лично мнение.

"- За два дни бяха изтрити повече мнения и теми, отколкото за изминали две години... - това не е вярно. "стани-славния"мод най-вече триеше на поразия, това което не му беше угодно.

Тема Re: Руски клуб - проблеминови [re: Kit_Big]  
Автор aspid (кит в аквариум)
Публикувано09.08.09 15:36

Кит, на вкус и цвят сам знаеш, че няма адаши. Още повече няма две еднакви мнения за човека.
Колкото до модерирането на Станислав - той поне триеше псувните на случайно влезлите в клуба луди, което Вълк не смята за необходимо да прави. Но пък е намерил време да сложи бан на Березка.

Това не е случайна грешка, това е системно избиване на комплекси за сметка на участниците в клуба.

п.с. Киро, благодаря за разясненията и взетото отношение по случая.

Гоблин - това е не само и не толкова раса. Това е начин на мислене.

Тема Включвам се само,нови [re: aspid]  
Автор Бepeзka! ()
Публикувано09.08.09 16:00

за да потвърдя думите на аспид. И да кажа, че банът ми вече е свален. Благодаря.

По повод на Тулса. Не съм го чела в други клубове и не знам какво е писал там, но точно в Руски клуб винаги се е придържал към тематиката на клуба. Та той пише основно за руски писатели и художници! Не смятам, че точно в този клуб трябва да има бан.

Тема Re: Включвам се само,нови [re: Бepeзka!]  
Публикувано09.08.09 16:28

Аз чета Тулса и в друг клуб, там действително не допада на повечето участници поради пространния си стил.

Но потвърждавам, че в Руския клуб винаги се е придържал към тематиката, нещо повече, инициатор е на повечето смислени дискусии по тематиката на клуба.
Не е имал никога дрязги с другите участници /освен с Кит и Аглер, но те пък се карат с всички по русофобска линия, така че Тулса не е изключение/

Тема Той е русофоб и е непонятнонови [re: aspid]  
Автор A$$A$$lN (старо куче)
Публикувано11.08.09 20:40

кой и по какви критерии го тури за модератор.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.