|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Къде са..
|
|
Автор |
maytag (член) |
Публикувано | 20.06.09 09:41 |
|
..Модераторите в клубовете?Изобщо някой гледа ли си форумите или просто им е ...няма да казвам.Как е възможно да имаш достъп до някои форуми,а до други да нямаш?
| |
|
Тука сме, ама е събота и не сме активни.
| |
|
Не се ядосвай! Доколкото знам, ако искаш да пишеш в някой клуб, който е затворен, а си регистриран и не можеш да пишеш, напиши лична бележка до модератора и той ще те включи.
| |
|
не се оправдавай - ти винаги си бил пасивен
hell storms, rush over the earth
bestial invasioooooooooooon
| |
|
> "...или просто им е ...няма да казвам"
на всеки мъдератор, който е с всичкия си, ще му/й е през Хикса за който и да е клуб в clubs.dir.bg.
hell storms, rush over the earth
bestial invasioooooooooooon
| |
|
Са ще видиш кой е пасивен, коза такава.
| |
Тема
|
Re: Къде са..
[re: maytag]
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 20.06.09 14:32 |
|
Очевидно е възможно, задайте конкретен въпрос и ще получите конкретен отговор.
| |
|
Това е ясно,но от колко месеца е всеки ден събота за вас.
| |
|
По-скоро активен,ама не казва къде...скръндза.
| |
|
Аз не се ядосвам,винаги я карам по кроткия начин.
Писах на модератора,но от почти 2 месеца отговор нямам...и другия ми въпрос беше-Защо трябва да имам разрешението на модератора да пиша в даден форум?
Не виждам логиката да се делят..
Разбирам да си арогантен,невъзпитан, да се заяждаш .....Ок,а за нормални потребители..?
Не ви я разбирам системата,нали за това са модераторите да "сритат" някой не добре дошъл..а до това,което чета във форумите,то половината са за гонене?
Можете да се бърникате където искате в моите постинги,ако намерите нещо "неприлично" предупредете ме...
Лек и приятен ден Ви пожелавам на всички.
Ще се радвам да получа някакво обяснение....или по-скоро някой да си "понаглежда" личните бележки.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|