Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:34 12.07.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Тема Постоянни проблеми с клубовете на Dir.bgнови  
Автор Чepньo Пeeв (фелдфебел)
Публикувано16.12.05 00:11

Имало ги е и преди, но от около два месеца са повече от дразнещи. Трудно изпращане на постинги, блокиране при изпращането им, бавно отваряне, чести периоди изобщо без връзка с клубовете, т. н. Посещавал съм немалко чуждестранни форуми, но толкова проблеми не съм срещал.
Желая на екипа на Dir.bg да се справи по-скоро с моментното положение и да запази клубовете си като едни от най-посещаваните в българското интернет-пространство!

Тема Re: Постоянни проблеми с клубовете на Dir.bgнови [re: Чepньo Пeeв]  
Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано16.12.05 15:06

За съжаление не си само ти с тези проблеми. ;о)

Аз уж модерирам три клуба, и не че съм направил кой-знае какво за тях, напоследък все не остава време покрай неуредиците в Наредба 4, и смените на касови апарати - бачкам досреднощ... И в малкото свободни минути, когато се шляя по клубовете - не мога да пусна тема, нито да редактирам постинг...

По принцип не досаждам на администраторския екип, и разчитах да получа поне отговор: "Работим по въпроса" на запитването ми към един от админите... Но уви.

Ще търпим, пък дано се сетят, че тези глог-чета не са за общия сървър. А след нова година ако няма промяна - просто забрави. Ще се местим в друг форум, и ще чакаме там докато го оправят. ;о)

Щирлиц

Тема Примернови [re: Щиpлиц]  
Публикувано19.12.05 16:25

19 декември 2005 г., от 12 до 16 часа - половината ми опити да отворя главната страница на Dir.bg бяха неуспешни, при успешните зареждането често траеше по няколко минути, а в клубовете не успях да вляза нито веднъж. Не става дума за нещо необичайно в последно време, нито пък за проблеми с моята връзка.
П. п. Първият ми опит да изпратя този постинг не успя.

Тема Успешно изпращане на постингнови [re: Чepньo Пeeв]  
Публикувано24.01.06 22:19

при седмия опит. Без коментар.

Тема Re: Успешно изпращане на постингнови [re: Чepньo Пeeв]  
Автор Scheewa (*hallucinogen*)
Публикувано26.01.06 05:01

Търсачката да мре! тя е проблема.

Тема Следобедът на 27 януаринови [re: Чepньo Пeeв]  
АвторЧepньo Пeeв (Нерегистриран)
Публикувано27.01.06 22:40

От 13 до 22 часа:

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'sql-clubs.lo' (4) in /var/www/newclubs.dir.bg/mysql.inc.php on line 11
В момента има твърде много потребителски заявки, моля опитайте отново.

Тема Re: Успешно изпращане на постинг [re: Scheewa]  
Автор Remmivs (Hellion)
Публикувано01.02.06 01:20

Браво моме!

Дай да минем и на плейн текст вместо хтмл, а също и на плоски филета вместо баби с данни. Така ще е още по лесно. И бързо. Пък и няма и да може да става дума за търсене вече.

А, да и на текстови четци също. Всъщност, лично аз ги харесвам.

Тема Re: Постоянни проблеми с клубовете на Dir.bgнови [re: Чepньo Пeeв]  
Автор Димитъp Пekaлиeв 3 (!Champions!)
Публикувано02.02.06 02:04

не ги е срам, децата!

.

Another day is over

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.