|
Тема
|
Постоянни проблеми с клубовете на Dir.bg
|
|
Автор |
Чepньo Пeeв (фелдфебел) |
Публикувано | 16.12.05 00:11 |
|
Имало ги е и преди, но от около два месеца са повече от дразнещи. Трудно изпращане на постинги, блокиране при изпращането им, бавно отваряне, чести периоди изобщо без връзка с клубовете, т. н. Посещавал съм немалко чуждестранни форуми, но толкова проблеми не съм срещал.
Желая на екипа на Dir.bg да се справи по-скоро с моментното положение и да запази клубовете си като едни от най-посещаваните в българското интернет-пространство!
| |
Тема
|
Re: Постоянни проблеми с клубовете на Dir.bg
[re: Чepньo Пeeв]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 16.12.05 15:06 |
|
За съжаление не си само ти с тези проблеми. ;о)
Аз уж модерирам три клуба, и не че съм направил кой-знае какво за тях, напоследък все не остава време покрай неуредиците в Наредба 4, и смените на касови апарати - бачкам досреднощ... И в малкото свободни минути, когато се шляя по клубовете - не мога да пусна тема, нито да редактирам постинг...
По принцип не досаждам на администраторския екип, и разчитах да получа поне отговор: "Работим по въпроса" на запитването ми към един от админите... Но уви.
Ще търпим, пък дано се сетят, че тези глог-чета не са за общия сървър. А след нова година ако няма промяна - просто забрави. Ще се местим в друг форум, и ще чакаме там докато го оправят. ;о)
Щирлиц
| |
|
19 декември 2005 г., от 12 до 16 часа - половината ми опити да отворя главната страница на Dir.bg бяха неуспешни, при успешните зареждането често траеше по няколко минути, а в клубовете не успях да вляза нито веднъж. Не става дума за нещо необичайно в последно време, нито пък за проблеми с моята връзка.
П. п. Първият ми опит да изпратя този постинг не успя.
| |
|
при седмия опит. Без коментар.
| |
Тема
|
Re: Успешно изпращане на постинг
|
|
Автор |
Scheewa (*hallucinogen*) |
Публикувано | 26.01.06 05:01 |
|
Търсачката да мре! тя е проблема.
| |
Тема
|
Следобедът на 27 януари
|
|
Автор | Чepньo Пeeв (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.06 22:40 |
|
От 13 до 22 часа:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'sql-clubs.lo' (4) in /var/www/newclubs.dir.bg/mysql.inc.php on line 11
В момента има твърде много потребителски заявки, моля опитайте отново.
| |
Тема
|
Re: Успешно изпращане на постинг
[re: Scheewa]
|
|
Автор |
Remmivs (Hellion) |
Публикувано | 01.02.06 01:20 |
|
Браво моме!
Дай да минем и на плейн текст вместо хтмл, а също и на плоски филета вместо баби с данни. Така ще е още по лесно. И бързо. Пък и няма и да може да става дума за търсене вече.
А, да и на текстови четци също. Всъщност, лично аз ги харесвам.
| |
|
не ги е срам, децата!
.
Another day is over
| |
|
|
|
|