Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:20 18.06.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Моля върнете старото положение - сега е ужаснонови  
АвторMoлбa (Нерегистриран)
Публикувано07.02.05 14:10

Please ! Освен това не се отчитат четените мнения. Зеления цвят дразни. По-добре е старото.

Тема Re: Моля върнете старото положение - сега е ужаснонови [re: Moлбa]  
Автор MANUS (cat person)
Публикувано08.02.05 08:12

самия изглед е страхотен. а това че не ми изкарва колко души са чели могжа да преживея временно. и направи усилие да уважиш труда на хората. предполагам че и бъговете ще изчистат.

The brave are always the first to die

Тема Хайде, очакваше се появата на такъв като тебнови [re: MANUS]  
Автор*** (Нерегистриран)
Публикувано08.02.05 08:23

Даже доста закъсня. Хайде сега да ми кажеш, къде в този постинг видя неуважение, и според теб уважение означава да казваме, че е супер ли? Това не се нарича 'уваение', а чисто и просто 'лицемерие', и не е от полза за нито една от 2-те страни.

Тема Re: Хайде, очакваше се появата на такъв като тебнови [re: ***]  
Автор MANUS (cat person)
Публикувано08.02.05 08:32

аз малко като адвокат се изживявм сега и ще обясня

ясно е че има много бъгове. но ако просто се кажат кои са без коментари от рода на "преди беше по добре" мисля че всичко ще се оправи по-бързо. преди се ревеше че няма подръжка. ами явно има пък. нека я подкрепим. и пак повтарям-не мълчаливо, а просто казвайте къде са праблемите. решенията оставете на други.

Тема Re: Хайде, очакваше се появата на такъв като тебнови [re: MANUS]  
Автор*** (Нерегистриран)
Публикувано08.02.05 09:07

Факт е (Поне ако броим мнението на мнозинството), че предишният вариант наистина беше по-добре, затова е и съвсем естествена подобна реакция. Ако бяха само бъговете - ок, те се оправят. Обаче и самият дизайн си е зле, следователно трябва или връщане на стария вариант, или някаква коренна промяна - от цветове, до размер и разположение на различните елементи.

Тема Добре бе, айде сега сложи...нови [re: MANUS]  
Автор Meдapko (mandalorian)
Публикувано09.02.05 12:38

...ръка на сърцето си и каже, че не ставаш разноглед(а) с тоя новия дизайн! Кажи, че сегашното разпределение на рекламите и това абсурдно меню отляво не ти ограничават полето за четене до минимум! Кажи, че клубовете не са по-бавни отпреди промяната и че са оправили факта, че хората с малко по-сигурен софтуерен файъруол не могат да постват.

Ако можеш да кажеш дори и едно от тези неща, значи просто няма как да разбереш за какво ти говорят хората, които са разочаровани.

Тема Re: Моля върнете старото положение - сега е ужаснонови [re: Moлбa]  
Автор gali (забързана)
Публикувано09.02.05 23:03

на мен ми липсва най отдолу лентата. разглеждам програмисти, не си харесвам нищо, и за да вляза в женски клуб, трябва да се върна най горе, където пише дирбг клубове, или да ровя по менюто.

Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите

Тема Re: Добре бе, айде сега сложи...нови [re: Meдapko]  
Автор MANUS (cat person)
Публикувано10.02.05 07:59

мда-наистина нито едно от тези неща не ми е проблем. казвам го с ръка на сърцето. и за това казах че не ви разбирам. аз съм на 19"монитор и на мен преди това място където сега е лентата ми беше празно. сега ми е готино. а още повече сега като се оправи и брояча.
стискам палци някой да чуе каква ви е мъката и да се оправи скаро. както се оправи това което мен ме дразнеше.

Тема Добре дошъл .ник. [re: Moлбa]  
Автор arrows™ (сияйна)
Публикувано10.02.05 11:48

Това ми липсва особено много.Сега не zнам дали влиzам с ника на мъжа ми или с моя...та се налага да влиzам в бележките, zа да съм сигурна, че е моят

Тема Подоzирам, че някой админ... [re: arrows™]  
Автор arrows™ (сияйна)
Публикувано10.02.05 17:20

се навърта насам Ето, днес zа втори път влиzам в клубовете и какво да видя? Желанието ми zа "Добре дошъл ник" се е иzпълнило.
Едно голямо благодаря

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.