|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Моля върнете старото положение - сега е ужасно
|
|
Автор | Moлбa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.05 14:10 |
|
Please ! Освен това не се отчитат четените мнения. Зеления цвят дразни. По-добре е старото.
| |
Тема
|
Re: Моля върнете старото положение - сега е ужасно
[re: Moлбa]
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 08.02.05 08:12 |
|
самия изглед е страхотен. а това че не ми изкарва колко души са чели могжа да преживея временно. и направи усилие да уважиш труда на хората. предполагам че и бъговете ще изчистат.
The brave are always the first to die
| |
Тема
|
Хайде, очакваше се появата на такъв като теб
[re: MANUS]
|
|
Автор | *** (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.05 08:23 |
|
Даже доста закъсня. Хайде сега да ми кажеш, къде в този постинг видя неуважение, и според теб уважение означава да казваме, че е супер ли? Това не се нарича 'уваение', а чисто и просто 'лицемерие', и не е от полза за нито една от 2-те страни.
| |
Тема
|
Re: Хайде, очакваше се появата на такъв като теб
[re: ***]
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 08.02.05 08:32 |
|
аз малко като адвокат се изживявм сега и ще обясня
ясно е че има много бъгове. но ако просто се кажат кои са без коментари от рода на "преди беше по добре" мисля че всичко ще се оправи по-бързо. преди се ревеше че няма подръжка. ами явно има пък. нека я подкрепим. и пак повтарям-не мълчаливо, а просто казвайте къде са праблемите. решенията оставете на други.
| |
Тема
|
Re: Хайде, очакваше се появата на такъв като теб
|
|
Автор | *** (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.05 09:07 |
|
Факт е (Поне ако броим мнението на мнозинството), че предишният вариант наистина беше по-добре, затова е и съвсем естествена подобна реакция. Ако бяха само бъговете - ок, те се оправят. Обаче и самият дизайн си е зле, следователно трябва или връщане на стария вариант, или някаква коренна промяна - от цветове, до размер и разположение на различните елементи.
| |
Тема
|
Добре бе, айде сега сложи...
|
|
Автор |
Meдapko (mandalorian) |
Публикувано | 09.02.05 12:38 |
|
...ръка на сърцето си и каже, че не ставаш разноглед(а) с тоя новия дизайн! Кажи, че сегашното разпределение на рекламите и това абсурдно меню отляво не ти ограничават полето за четене до минимум! Кажи, че клубовете не са по-бавни отпреди промяната и че са оправили факта, че хората с малко по-сигурен софтуерен файъруол не могат да постват.
Ако можеш да кажеш дори и едно от тези неща, значи просто няма как да разбереш за какво ти говорят хората, които са разочаровани.
| |
Тема
|
Re: Моля върнете старото положение - сега е ужасно
|
|
Автор |
gali (забързана) |
Публикувано | 09.02.05 23:03 |
|
на мен ми липсва най отдолу лентата. разглеждам програмисти, не си харесвам нищо, и за да вляза в женски клуб, трябва да се върна най горе, където пише дирбг клубове, или да ровя по менюто.
Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите
| |
Тема
|
Re: Добре бе, айде сега сложи...
[re: Meдapko]
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 10.02.05 07:59 |
|
мда-наистина нито едно от тези неща не ми е проблем. казвам го с ръка на сърцето. и за това казах че не ви разбирам. аз съм на 19"монитор и на мен преди това място където сега е лентата ми беше празно. сега ми е готино. а още повече сега като се оправи и брояча.
стискам палци някой да чуе каква ви е мъката и да се оправи скаро. както се оправи това което мен ме дразнеше.
| |
Тема
|
Добре дошъл .ник.
|
|
Автор |
arrows™ (сияйна) |
Публикувано | 10.02.05 11:48 |
|
Това ми липсва особено много.Сега не zнам дали влиzам с ника на мъжа ми или с моя...та се налага да влиzам в бележките, zа да съм сигурна, че е моят
| |
Тема
|
Подоzирам, че някой админ...
[re: arrows™]
|
|
Автор |
arrows™ (сияйна) |
Публикувано | 10.02.05 17:20 |
|
се навърта насам Ето, днес zа втори път влиzам в клубовете и какво да видя? Желанието ми zа "Добре дошъл ник" се е иzпълнило.
Едно голямо благодаря
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|