Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:09 28.11.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Тема ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИнови  
Автор SomethingWrong (изтръщеняк :))
Публикувано31.12.04 05:37

В чата цари пълен безпорядък :) Всеки изхвърля който си реши и се правят всякакви работи! По моя преценка това ще смъкне стабилно рейтинга на този чат! Аз познавам лично няколко човека които им втресе цялата простотия тук и се преместиха да чатят другаде! Те не са единствените! Новите потребители които не са толкова запознати с нещата веднага напускат този чат! Старите които могат да се оправят някак си вече не могат! Аз мисля, че ще търпят още много малко цялата история! . . та . . всичко това го написах с една единствена цел . . да дойде някое АДМИН-че да след в чата всичко да е наред с една единствена цел . . всеки ще е по-доволен. Когато на потребителите им харесва те ще влизат и пак, и пак, и пак, и няма да бягат толкова много! МмМ има толкова много хора които биха могли да вземат тази длъжност, че просто не Ви разбирам! Да не говорим за това, че могат да се направят сумати корекции по този чат! Могат да се отстранят много излишни неща които са просто безсмислени! Има кой (или поне аз така си мисля) има и как ама никой не си мърда пръста за тоя чат! Преди време пуснахте някакъв слух за нова версия на чата . . нова дръжки . . Всеки може да си прави всякакви простотии! Не мисля, че това което написах тук и сега ще го прочете точно който трябва и ще направи това което трябва, но от опит глава не боли. Поне отговорете , , , нещо ще се направи ли по въпроса или не? Защото аз няма да търпя сички глупаци да стоят нон-стоп и да правят мизерии и аз да ги отсранявам оперативно за да не пречат на мен и на приятелите ми! Оправете си бъркотията подяволите! Ако не ми дайте админски права аз ще ги оправя.
Suffering shoud be creative!
Shoud give birth to something good and lovely!

Редактирано от SomethingWrong на 31.12.04 05:44.

Тема Re: ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИнови [re: SomethingWrong]  
Автор мaйнaTA (реалистъ)
Публикувано31.12.04 19:02

AMA нима в чата наистина е безпорядък
Не се коси де аз съм там вече от 4 г и не виждам подобрения )) а тук едва ли че те прочете някой
Оплачи се на Арменският Поп в клуб "ГлоБул " или телефонистките клубове , мисля че там се подвизава
баре някой че те чуе ))

Тема Re: ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИнови [re: мaйнaTA]  
Автор Пaтлaджaнчeтo (Ангуа)
Публикувано01.01.05 17:18

хех. Не е първата, която прави такова изказване, няма и да е последната. И все пак това което казва е напълно вярно. Ма на кой ли му пука...

Тема Re: ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИнови [re: Пaтлaджaнчeтo]  
Автор мaйнaTA (реалистъ)
Публикувано01.01.05 17:28

искаш да кажеш първият Иначе е прав разбира се но това не променя нещата

Тема Re: ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИнови [re: мaйнaTA]  
Автор SomethingWrong (изтръщеняк :))
Публикувано01.01.05 22:58

ПРОМЕНЯ ГИ И ОЩЕ КАК! САМО, ЧЕ НЕ ТЕЗИ! ОТ СЕГА СЕКИ ДА МУ МИСЛИ!

Suffering shoud be creative!
Shoud give birth to something good and lovely!

Тема Re: ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИнови [re: SomethingWrong]  
Автор Пaтлaджaнчeтo (Ангуа)
Публикувано02.01.05 16:37

Ей, извинявай ако съм те обидил за пола. Моя грешка.
Ами...дано ги промени....

Тема Re: ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИнови [re: Пaтлaджaнчeтo]  
АвторSomethingWrong (Нерегистриран)
Публикувано02.01.05 21:04

Не бе няма никакъв проблем :))

Тема Re: ЧАТА и неговите ПОТРЕБИТЕЛИ [re: SomethingWrong]  
Авторpaзoчapoвaнaтa J (Нерегистриран)
Публикувано04.01.05 20:16

Напълно съм съгласан с теб. Стискам ти палци и ще ти пожелая успех, но едва ли ще дойде някой АДМИН. Хиляди пъти съм казвала и писала, че това вече не е чат, а кочина, сивнщина. Цари пълен безпорядък. От няколко седмици и аз не влизам да чатя, а и не мисля да го правя вече ще е все по- рядко много съм разочарована от поведението на доста персони тук, които се опитват да се направят на интересни, а в същото време са пълни смешници и само порстотии и мизерии се правят!!!!! Няма да споменавам ника си, но искренно Ви стискам палци и дано някой вече чуе и вземе мерки по въпроса!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.