Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:36 04.07.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Тема Платен ли е вече ДИР-а?нови  
АвторHoв пoтpeбитeл (Нерегистриран)
Публикувано16.09.04 19:46

не ще да регистрира без ПИН. Пробвайте ако не вярвате.

Тема Re: Платен ли е вече ДИР-а?нови [re: Hoв пoтpeбитeл]  
Автор npocmak (фул spin doctor)
Публикувано17.09.04 20:50

казано в три реда
прил. на зкн. за намялаване губенето на време в I-net

Тема Re: Платен ли е вече ДИР-а?нови [re: Hoв пoтpeбитeл]  
Автор fuklaАдминистратор (своенравна)
Публикувано20.09.04 12:03

ПИН е избрана от теб последователност от букви и цифри. Няма нужда да плащаш за нищо, освен ако не искаш да ползваш услугата "Портфейл".

Тема Re: Платен ли е вече ДИР-а? [re: fukla]  
Автор ivx (Troglodyt)
Публикувано26.09.04 17:38

регистрирането наистина е много смахнато, гледам много хора се оплакват и реших да опитам как става, попълних и направих всичко и ми излезе некаква страница на която требеше да избера начините на зареждане на сметката ми.

реших че това не е нещо за моя малък ум и се отказах... сега погледнах тази тема и реших да опитам с избраните име и парола да вляза в клубовете и се оказа, че съм се регистрирал.

мисълта ми е че не става ясно, че човек се е регистрирал, като те прати на страницата с финансовата част оставаш с впечатление, че регистрацията е недовършена

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.