|
Тема
|
help
|
|
Автор | чoчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.03 12:18 |
|
Предварително се извинявам за вероятно доста тъпия въпрос, но признавам, че изобщо не съм на "ти" с тези неща.Понеже виждам, че тук съвсем успешно сте се справили със "задачката", направо питам:
искам да се регистрирам, но не знам как да променя шрифта и цвета на сигнатурата, която ще се появява в постингите ми.Пробвах всичко, което ми дойде наум, а и куп глупости отгоре, обаче - ядец.Вече се побърквам от яд, затова - моля, дайте акъл на загубения чочо, добри хора.Предварително благодаря и нека смехът да е за моя сметка.
| |
|
поглени
Когато е достатъчно тъмно, можеш да видиш звездите...
| |
Тема
|
Re: help
[re: mireto:)]
|
|
Автор | чoчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.03 13:17 |
|
Много ти благодаря, ама проблемът ми е друг.Общо взето се ориентирам кое за какво е, въпросът е, че на практика не успявам да го постигна.Първо кликвам в/у "bold" и "червено"(примерно) и пиша текста или първо пиша, маркирам и тогава кликвам?Пробвах и двете, но не става.Да не би да е, защото съм променил цвета на страницата?
| |
|
Значи да пробвам и аз да обясня:
Когато кликнеш цвят, се появяват "марките"- {red}{/red}. Пишеш текста между тези марки и требе се получи ефекта :) Разбира се, за да видиш марките, съм използвал грешни скоби, ти ги смени със верните - ] и [... Пробвай така, и ако не стане, питай някой админ....
| |
|
Млъкни, бе лесбос шибан. Ходи лижи путките на приятелките си и си разкарай мучурливата путка от форумите!
PEAZ!!!
| |
|
|
|
|