|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
ДЕКЛАРАЦИЯ!
|
|
Автор | Дo вcичkи (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.03 10:00 |
|
Ние,културните и демократично настроени юзъри смятаме,че мнозинството от юзърите,в комбинация с админите,представляват за нас непростима обида.Пошлостта и простотията очевидно са официална пропаганда на сайта,която цели привличането точно на такъв род хора,и изгонването на останалите(или превръщането им в част от лумпенизираната тълпа).Както изглежда,планът е успешен.Затова ние считаме,че мястото ни не е тук и в борбата си за чиста и свята интернет-общност сме длъжни да ви кажем:"СБОГОМ!".
Моля всички,които са съгласни с написаното,да се подпишат тук и официално да обявят оттеглянето си!
| |
|
Доблестна постъпка на истински демократ !
Ама що не се подписа, бе градски ?! Така ми приличаш на един луд от наше село, дето псува царя и юпитата секи ден сутрин на мегдана и вечер у кръчмата, а народа му се хили и вика "те тоя ше опраи държавата, вервайте ни".
Ех, демократе ...
Ти си като един милион българи, дето рекоха "тука не ни аресва - ебали сме ви държавата, ние напускаме" - и ръгнаха да търсят на баницата мекото и на бачкането лекото. Може и да са ги намерили, знам ли ... Знам само, че държавицата ни още не се е оправила, нищо че напуснаха демократично.
Та и твойта така.
Бас ловя, че "официално" ше напуснеш, а неофициално ше надничаш !
Щото къф ше ти е кяра от тая революция, ако не видиш плодовете й, а ?
Айде, бегай си.
Таман ше понамалее трафика ...
Че от криви пишки, дето козината им пречи, вече не мое се чете.
<... ако от първия път не успееш, значи скачането с парашут не е за теб ...>
| |
|
Наистина трябваше да се подпишеш, а не след два дни да се върнеш ни лук ял, ни лук мирисал, както казва народът.
Aledar~
| |
Тема
|
Re: ДЕКЛАРАЦИЯ!
[re: Дo вcичkи]
|
|
Автор |
Пoпa (див метъл) |
Публикувано | 08.08.03 14:16 |
|
Крайно време беше да разбереш, че не си за тука ...
Ае къш!!!
I'm not a number ... I'm a free man ...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Бяx тaм, видяx,знaм (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.03 18:11 |
|
Ако си онова посмешище от клуб МТел - прав ти път и забрави адреса на клубовете.
СБОГОМ, нещастнико, къш,къш
| |
Тема
|
|
|
Автор | 123* (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.03 00:54 |
|
Заявявам, че това не е писано от 123 обаче 123 го подкрепя с добавката, че ... всъщност няма какво да се добави. Всичко вече е написано десетки или стотици пъти от недоволните юзъри, а най-верните мнения са отдавна изтрити, за да може неориентираните до безкрайност да бъдат подвеждани.
123 още преди време обяви оттеглянето си и вече го реализира. Но това не значи, че няма да се възползва от всяка възможност да бие съответния шут на дира докато той представлява това, което в момента е. 123 направи всичко възможно да има някакъв цивилизован диалог за обсъждане на проблемното положение, но се оказа, че отсреща няма никой.
| |
Тема
|
Re: Бравос !
[re: LeoS]
|
|
Автор | 123* (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.03 01:13 |
|
Ти едно време (преди около две-три години) имаше вид на нормален и даже нещо много повече. Изглежда обаче откакто си на заплата или какво е там при тези дираджии, доста си се променил. Това е много лошо, но всеки рано или късно плаща за грешките си.
Но понеже се разговори за оправянето и за това, че някои напускат потъналия кораб - ами ти какво направи, за да не е така? Визирам дира в случая. Колко пъти се поставяха въпроси към вас, колко недоволства имаше и продължава да има. Вие даже и не отговаряте, а на всичкото отгоре триете най-директните въпроси. Извод: ти допринасяш за статуквото, а не се бориш против него. Ти си част от проблема. И това е нормално докато не си в "опозиция". Защото ако си кажеш мнението против статуквото, директно минаваш и ти в опозиция, а ти не си готов за последното.
Не си мисли, че след всичко, което видях тук през последните седмици, ти давам този отговор по заслуга. Давам ти го, защото и ти преди време ми беше дал един полезен скрипт, за който бях питал, а аз използвам случая да ти се отблагодаря по този начин. Дано отговорът ми ти помогне да влезеш отново в правия път.
| |
|
Подкрепям декларацията,
Некой комбинации П+М+А наистина са ужастно некоректни.
но ще чакате малко за сбогом.
| |
Тема
|
Аз такова нещо не съм виждал!
[re: LeoS]
|
|
Автор |
Known (NON) |
Публикувано | 10.08.03 16:22 |
|
Разтърсих се!
И кафеварката ми преля..
None.
| |
|
Не съм Левски, за да ми е комфортно в чиста и свята интернет общност, така че оставам.
Чао.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|