|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За излишните клубове
|
|
Автор |
Vanilla Sky (небе) |
Публикувано | 04.05.03 15:21 |
|
Почти всички новородени клубове са мъртви души.
За Елена Йончева - админи, не се излагайте бе. За какво е такъв клуб? Кому е необходим? За да е заключен сега. Просъществува по-малко от месец.
BeOS, Break dance, Д2, DJ, Ferrari, Hyundai, NEW ORDER, SAAB, Да живеем на чисто, ... ... ...
Не знам, колко клуба точно има в момента, но ми е интересно предвиждате ли някаква процедура по закриването на клубове, които не се използват?
И втора питанка: чете ли някой админ тук въобще? Ае кажете, да не си хабят хората мастилото.
Open your eyes!
Aledar~
| |
|
какво ви пречат на вас съответните клубове? Или само така си говорите, за да се правите на интересни, или може би на много загрижени...?
| |
|
Значи си съгласен с краткото житие-битие на "За Елена Йончева"?
Според мен 1. системата се претрупва и дава повече грешки; 2. клубарите се разпръскват; 3. дава се основание за модераторски произволи
Пука ми, пиша тук от три години почти.
Все едно.
Open your eyes!
Aledar~
| |
|
...напълно! Но едва ли някой админ ще се престраши да вземе решение.
Между другото, има още доста ненужни клубове!
Сън ли бе всичко....или пък истина.....хубаво с тебе ми беше!
| |
|
като този например
само оплаквания, братле, само оплаквания..
| |
|
какво като клубарите се разпръскват, дай да ги съберем в един общ клуб че да са по сбрани а?
модераторските произволи ги имаше и по времето когато имаше не повече от десет модератора , дори и по-назад във времето на старата технология форум с необявени модератори пак имаше тяхни произволи . ми дай да направим един голееем , общ форум и системата ша фръкне !
пиша тук от почти четири години и ми пука
КЗФ
| |
|
... и 4. Мирето има по-широко поле на действие.
П.П. Пука ти на теб... Да не се стягаш за админ по клубовете на мястото на Фуклата?
| |
|
Абсолютно си прав.
А фукла нещо ме дразни (пардон)
Aledar~
| |
Тема
|
Члена го каза много добре-
[re: Vanilla Sky]
|
|
Автор |
Kиpo (son of пич :-)) |
Публикувано | 07.05.03 10:52 |
|
спрете да си чешете езиците.
За момент и аз бях на вашето мнение,но освен една наистина малка бройка клубове,повечето имат право на съществуване.
Така например шансът да се налага да съжителствам в един клуб с някои крайно досадни и плитки хора е много по-малък !
И оставете Фуклата на мира,нямам честта да познавам детето,дайте и възможност да си върши работата спокойно !
П.С. :Члене ,не ми отговори какво ще правим без Формула,като сдаде багажа Барни Екълстоун ! Тази мисъл просто не ми дава мира !
| |
Тема
|
Re: Члена го каза много добре-
[re: Kиpo]
|
|
Автор |
Члeн1 (ИмпСи №1) |
Публикувано | 08.05.03 02:03 |
|
ще ми се изпълни мечтата и ша закриваме клубо ! :Р
Атето аси утката !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|