Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:56 18.06.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема най лесно е да се заключи една тема...нови  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано12.03.03 19:20

и да се набеди един човек....

Пътят за ада винаги е постлан с добри намерения

Тема Re: Това заключваненови [re: HELlUS]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано13.03.03 10:35

много деликатно:))))

Тема Re: най лесно е да се заключи една тема...нови [re: MG42]  
Автор Г. ЧaвдapoвАдминистратор ()
Публикувано14.03.03 13:27

Темите се заключват когато стават безумства в тях.
На конкретните въпроси са дадени отговори.

Тема Разгеле, г-н Чавдаров !нови [re: Г. Чaвдapoв]  
Автор нoвakoв ()
Публикувано14.03.03 14:23

Може ли да посочите къде точно са дадени отговори на въпросите.
ето и още един постинг, който преди малко пуснах във въпросния клуб, но държа и вие лично да го видите :

ЛеоСе, този тук админ ли го раздава ?!?
Не вярвам на очите си.
Боже каква наглост !!! След като лично той урони престижа на един ник, зад който без съмнение стои реален човек, сега си позволява единственият му коментар да е бележката от Смайли ! Която е единственият възможен ход от нейна страна.

Админчето, понеже заключи другата тема, та тук ще ти кажа кой съм. Аз съм потребител на услугите /безплатни/, които дир.бг предлага. Като такъв се чувствам свободен да пиша където и каквото поискам, като преди да го направя мисля. Аз съм този, който се съдра да защитава тезата, че Споделено има право да съществува в този си вид. Тогава не ме попита кой съм. Моето мнение е, че дир.бг има право да провежда каквато си иска политика в клубовете, с оглед на това, че те са негова собственост. И в тази връзка имам въпрос:

Сриването на честта и достойнството на даден юзър от дир.бг официална политика на фирмата ли е ?

Тема Re: Уважаеми г-н Чавдаров,нови [re: Г. Чaвдapoв]  
Автор KИHГ KOHГ (биропиец)
Публикувано14.03.03 14:41

Дебора и Спайдърчо се опитват да оризилят един човек (не познавам никой лично). В т.ч. трият мнения и заключват теми изхождайки от позиция на силата!!! Нищо безумно няма в това да защитиш по-слабия, върху който са се нахвърлили всички незная по какви причини!!! Моля за Вашата намеса!!

Тема Re: най лесно е да се заключи една тема...нови [re: MG42]  
Автор Hoвa ()
Публикувано14.03.03 17:43

Да, това е най-лесно...за съжаление нищо не може да се реши с това.

Конфликтът в клуб "Бъдещи майки" не засяга само този клуб. Може да се случи навсякъде, във всеки клуб и с всеки потребител. И въпросът е принципен - за комуникиратено в нета, за етиката и морала във виртуалното общуване.

Трябва да има нещо, някаква система, софтуер, знам ли и аз какво, не разбирам от компютри, но някаква форма на защита - и възможност за отхвърляне или доказване на подобни обвинения.

Сигурна съм, че екипът на дир.бг няма възможност да следи всичко, което става в клубовете. Затова и такава е реакцията на админа, който е взел отношение в клуба на бъдещите майки. Съвсем очевидно не е запознат с проблема. Затова и не може да вземе отношение по конфликта, пък надали и му се разправя с това. Но ако един портал държи на реномето си, трябва да се опита - да намери начин за защита на потребителите си. Въпрос на самоуважение и оттам на уважение към самите потребители.

Тема Re: най лесно е да се заключи една тема...нови [re: Hoвa]  
Автор lavender ()
Публикувано14.03.03 20:04

Модераторката на клуба дебора каза/ което може да се види от прославутата тема на фалшивия "оригинал"-"въпреки всичко" вече на 4 страница/ че админ ще дойде да оповести кой е извършителя на това гадно деяние.
Админ дойде и почна да си говори за бележките на смайл и нито дума не каза по обещанието което даде на клуба Дебора-да оповести кой е направил всичко това.
А защо модераторката даде такова обещание , като преди това напрежението в клуба ескалира до краен предел, в очакване на" обявяването на "онази която ние всички уважаваме но вие и не предполагате, коя даже е тя"

Редактирано от lavender на 14.03.03 20:09.

Тема Re: др. Чавдаров, ако говорим за безумства...нови [re: Г. Чaвдapoв]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано14.03.03 21:22

попрочети и си задай въпросче.....
Е ли това официална политика на Дира???????????/шейкъра/...
може и да не отговаряш...нема да е голяма загуба....

а Re: Питам и аз... [re: yф] следващо непрочетено мнениеОтговор на мнението
Автор Kpъr ()
Публикувано 14.03.03 19:15

клуб Администрация:

много сух месец почва да става Март.Егати скуката - никъде караница,никъде припирня,няма къде да се изкажа подобаващо егати.Колеги ,никъде ли няма проблеми бе,някакви отворковци,многознайници.Дайте да го размърдаме тоя дир,да го шейкнем малко,че няма кво да се прави - или четеш или пишеш..Няма я емоцията!

Има толкова места за заяждане -идете в "политика',при Муклето в "Беинса Дуно",във " Футбол"-за какво са тези клубове ?
А инак-обяснението е просто,хората са го ударили на промискуитет ,нежели на заяждане !

мани ги тия,аз ги знам.Мене не ми е до голото заяждане ,трябва да си е голям симпозиум с драматични изказвания и много участници

Тази стрин един новаков пусна някаква гневна тема срещу администраторите. Аз не знаех за какво толкова се пеняви и цял ден не проверих "Въпроси и помощ" повече. Но тази вечер! Стой, та гледай! 34 отговора за един работен ден, а в "Бъдещи майки" е истинска лудница!

За малко да си помисля, че ти от скука си организирал този скандал.

там е много хардкор ,баш като за менеСега ще анализирам,изчета малко и се включвам.Мерси много,че казваш
Обичам те....

Давай сега да се хващаме за гушите,ама културно

Тема Re: най лесно е да се заключи една тема...нови [re: lavender]  
Автормaйka (Нерегистриран)
Публикувано14.03.03 22:16

Ако Смайл наистина е майка и страхотен човек, както всички твърдят няма да кълне и да заплашва със самоубийство.
Всеки може да излъже, нали. Не -то на Смайл нищо не означава пред онези страшни клетви, които изрече и които още си седят - да стряскат и майки и бременни. Как можеш да повярваш на такъв човек, който не веднъж е лъгал в клуба. Една лъжа в повече, би ли имала значение за нея?!?
Страхотна майка - няма що!
Защо трие всички мнения, които я критикуват? Защо баннва както й скимне? Нейното странно отношение към клуба, на който е модератор започна много преди темата с умрялото бебе. Разбира се, че ще има напрежение. Кой беше виновен? Отговорът е ясен- Смайл.
Така че прстанете да пищите на умряло! Админите не са виновни, че и луди влизат в дир.бг. И трябва вече да прекратят всякакво такова раздуване по темата, но на популярните скандалджии в дир.бг явно не им омръзва - важно е да имат материал за интриги, оплюване, скандали...

Тема Таман написахнови [re: MG42]  
Автор me (Paзличнa)
Публикувано14.03.03 22:59

отговор в темата ти, ей тоя:
"ти да не мислиш, че някой ще седне да пише в тая тема? Тя Дебора си осъзна грешката, стадното чувство не свърши работа, мноо натрапници се появиха. Та сега тактиката е "разделяй и владей" Една по една ги обработва на кюто-за доброто на убавото ни клубче, айде стига сме ровили, да забравим случката, кво значение има, просто не пишете повече в тия теми...
Между другото нямаше ли повече постинги в тая тема? Колко време и даваш да ме изтрие и мен? Да залагаме ли?"

и гледам...цялата тема я няма Начи "майките" са решили да се трият сички тия теми, ша знаиш
Скоро ще се влиза там само с паролаи с показване на женски детеродни органи.

"Май е време да се огледаме реципрочно и с периферното си зрение."
Andrea

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.