|
Тема
|
Ima li vuobshte support???
|
|
Автор | ani (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.03 16:08 |
|
Mnogo mi e 4udno v tozi dir ima li vuobshte support team? Ot niakolko dni ne moga da vlezna v poshtata si i kato se oburnah za pomosht kum support-a nikoi ne mi otgovori. Sorry, no tova e super nekorektno. Zna4i az da si plashtam, a posle da ne moga da si polzvam poshtata, taka li? I daje da ne mi se otgovaria kato zadam vupros kum support. Purvo pomislih, 4e mi e svurshil abonamentat, no kogato reshih da vlezna v "portfeil", za da si platia -ne uspiah i tam da vlezna. Niakoi shte mi obiasni li kakvo stava?
| |
Тема
|
Re: Ima li vuobshte support???
[re: ani]
|
|
Автор | _ (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.03 20:03 |
|
Добро утро, Анче! Welcome to Earth!
| |
Тема
|
[re: _]
|
|
Публикувано | 01.03.03 20:38 |
|
Mda, iavno naistina sum izostanala s info-to otnosno support-a. 
| |
Тема
|
[re: ani]
|
|
Автор |
Г. Чaвдapoв () |
Публикувано | 03.03.03 14:13 |
|
Има да, телефонен има 24 часа в денонощието, по мейл - в почивните дни не. Проблема ви най-вероятно е, че не сте си продължили абонамента. Отидете на www.dirbg.com и влезте използвайки ключа си в dir.bg, ще видите кога ви е изтекъл абонамента. Колкото до влизането в pay.dir.bg, същото става отново с вашия ключ, но проверете ако браузера ви е IE 5.0, ще се наложи да му направите ъпдейт или до 5.01 или по-висока версия поради проблеми с отварянето на страници по SSL. Подобно предупреждение има и на www.epay. bg
Редактирано от Г. Чaвдapoв на 03.03.03 14:14.
| |
Тема
|
[re: Г. Чaвдapoв]
|
|
Публикувано | 03.03.03 16:50 |
|
Mersi za otgovora. Beshe mi polezen, i razbrah kakuv e problemat. 
| |
|
|
|
|