Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:14 12.07.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кой е тоя Администратор боклук?нови  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано26.07.02 09:24

Кой е тоя подличък админ, койта така безцеремонно заключва неудобни нему теми в клубове за които е твърдо решено, че модератори няма да има?!
Нека си каже, боклучето му недно, от какво го е страх!
Нека си каже , защото това което е сторено е във възможностите единствено на администраторите на дира, а те не са чак кой знае колко много.

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Тема Нервите не са за еднократна употреба!нови [re: valsodar]  
Автор Melkor (гад)
Публикувано26.07.02 14:54

Недейте, уважаеми, да предизвиквате съмнение за параноя у другите спрямо Вас! Та вие можете повече!

УЧИТЕЛЯТ така каза: Заведете едно муле на паша в градската градина и всички ще искат да го ритат.

Не разбрахте ли, о, достойни, че админите нямат нищо общо с това? Гневните ви изблици само с клубовете ли са свързани или да ви препоръчам един телефон?

Delenda Cartago!Delenda МУЛЕ!
Когато си истинска гад, си такъв завинаги.

Тема админите имат много общонови [re: Melkor]  
Автор Cy (ентусиаст)
Публикувано29.07.02 09:18

как така админите да някат нищо общо? Би ли ми обяснил, кой може да заключва теми и да трие постинги в клуб без модератор?

Само не разбирам какъв им е проблема, та си траят, а не кажат кой от тях го е направил...

Always look at the bright side of your life.. param... param, param, param....

Тема Всяка защита система може да бъде преодолянанови [re: Cy]  
Автор Melkor (гад)
Публикувано29.07.02 16:43

Това е бледа перифраза на един автоджабазин, който ми каза буквално това: "Виж кво, брато, щом човек я направил таа ключалка, начи некъде има човек, който мое да я отвори без ключ."

Та, както ти не можеш да ги правиш тия работи, щото не си админ, така има хора дето го могат и пак не са админи.

Ти ще скочиш ли в една тълпа бесни и крещящи скинари да им кажеш, че Хитлер е марда? Най-малкото ще отнесещ едно-две кила орални секрети и около терабайт физическа информация предадена чрез долни крайници и друга периферия. Ако бях админ и аз нямаше да се появя сега пред вас, щото най-малкото ще отнеса десетина ругатни и лични обиди и няма да мога да ви докажа, че нямам сестра. Ами вие започнахте и без да ги видите, пък какво остава ако се мернат насам.

П.П. Тоя джамбазин, дето ми рече тая мъдра мисла, вече е покойник. Така де, всекиго го застига някой ден заслуженото, дори и тарикатите, пъкбили те и от друг биологичен вид, товарни животни ли ще са, просто гадинки ли...

Тема Re: Всяка защита система може да бъде преодолянанови [re: Melkor]  
Автор Cy (ентусиаст)
Публикувано29.07.02 17:24

ти сигурно щеше кротко да стоиш и да наблюдаваш как се трие това дето не трябва да се трие, и да чакаш админите да им мине шока, че да се появят и да дадат обяснение:))
Освен това:
1. Лично аз никого не съм псувала, но отговор така или иначе не получих
2. Колкото по-дълго админите се спотайват, толкова повече недоволни ще има... Ако в момента не могат да изяснят проблема - да кажат какви са причините- примерно- на море съм; мързи ме; не знам какво става; на такива като вас- никакви обяснения; или каквото е там... Ама наистина не виждам какъв е проблема някой администратор да даде някакво разяснение.

Тема Re: Всяка защита система може да бъде преодолянанови [re: Melkor]  
Автор Haтaли ()
Публикувано29.07.02 22:10

Пак ти казвам, че с тая твойта уста си само за при нас...що се цепиш, от духове ли те е страх?

Можеш да избереш да не осъзнаваш,че си бог,но не можеш да избереш да не бъдеш бог

Тема Защо да си каже.....нови [re: valsodar]  
Автор abettor (мърморещ)
Публикувано29.07.02 23:56

....искаш да му станеш биограф и апостол ли? Както Навлека на Мулето? За съжаление второто място е вече заето!

Нощта не е само за размисъл!

Тема Може да съм гад непоносима, ма лъжец не съм.нови [re: Cy]  
Автор Melkor (гад)
Публикувано30.07.02 01:45

По първа точка: Така е. Няма да се правя на МУЛЕ и ти да ми говориш за ауспух за Лада седмица, а аз да ти разправям за неосъществяване на плода човешки, поради лоша карма / или кърма ли се казваше..., не това май беше за кораб/.

По втора точка:

В отговор на:

Колкото по-дълго админите се спотайват, толкова повече недоволни ще има.

Казус Бочаров: Да, ама не - и Римската империя бучала, бучала, пък една банда рибари, овчари и един дърводелски син й разкатаха ... и тя отшумя. Като народно недоволство отшумя, като 800 дни отшумя, като МУЛЕ на баир отшумя, като МУЛЕ на изгрев слънце ошо-мя...
В отговор на:

Ако в момента не могат да изяснят проблема - да кажат какви са причините- примерно- на море съм; мързи ме; не знам какво става; на такива като вас- никакви обяснения; или каквото е там... Ама наистина не виждам какъв е проблема някой администратор да даде някакво разяснение.

Право думаш тука, ама виж това вече си е техна работа. аз като викнах Любо, ако е мъж да се плюем голи до кръста в клуба за попържни, той що не дойде, а? Щото е МУЛЕ. Пък те са админи. Всъщност като се замисли човек освен, че са нормални и имат всички права тук, щото са си на своя територия, пъки досега не са казали на никого крива дума, каква им е разликата с тежтоварното ни муленце? Никаква.

Тема Ма не ме е страх. Аз нали вече писах.нови [re: Haтaли]  
Автор Melkor (гад)
Публикувано30.07.02 01:51

Аз не съм чукча и затова повече чета отколкото пиша. И баба знае да копи-пейства като Любчо, ама да седне да пише... виж това не й се случва. Тук де. Тя иначе, когато й е е било времето писала жената. Сега малко е разочарована, щото внук й голяма гадина и не продава авточасти, ама някой път като се разнежи и все разправя: "Папкай, баба, папкай! Да пораснеш ем голям, ем комплект!".

Редактирано от Melkor на 30.07.02 01:50.

Тема Re: Може да съм гад непоносима, ма лъжец не съм.нови [re: Melkor]  
Автор Cy (ентусиаст)
Публикувано30.07.02 09:09

ами, то ако се постараем, ще намерим нещо общо между кармата и кърмата- примерно и двете остават диря:)))

А това за римската империя- сигурно си прав, така де- всяко чудо за три дни... Ама да сравняваш клуб Окултизъм с империя и някой админ с Исус... не знам за админа, клуба империя трудно ще стане:)))
Както и да е,
този спор става малко самоцелен (поне докато някой администратор не внесе малко яснота) и мисля, че няма нужда да си губим повече времето (дори когато е работното).
По- добре да пием бира
Лек ден

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.