|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Кой е тоя Администратор боклук?
|
|
Автор |
valsodar (Чародей) |
Публикувано | 26.07.02 09:24 |
|
Кой е тоя подличък админ, койта така безцеремонно заключва неудобни нему теми в клубове за които е твърдо решено, че модератори няма да има?!
Нека си каже, боклучето му недно, от какво го е страх!
Нека си каже , защото това което е сторено е във възможностите единствено на администраторите на дира, а те не са чак кой знае колко много.
Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.
| |
Тема
|
Нервите не са за еднократна употреба!
[re: valsodar]
|
|
Автор |
Melkor (гад) |
Публикувано | 26.07.02 14:54 |
|
Недейте, уважаеми, да предизвиквате съмнение за параноя у другите спрямо Вас! Та вие можете повече!
УЧИТЕЛЯТ така каза: Заведете едно муле на паша в градската градина и всички ще искат да го ритат.
Не разбрахте ли, о, достойни, че админите нямат нищо общо с това? Гневните ви изблици само с клубовете ли са свързани или да ви препоръчам един телефон?
Delenda Cartago!Delenda МУЛЕ!
Когато си истинска гад, си такъв завинаги.
| |
Тема
|
админите имат много общо
[re: Melkor]
|
|
Автор |
Cy (ентусиаст) |
Публикувано | 29.07.02 09:18 |
|
как така админите да някат нищо общо? Би ли ми обяснил, кой може да заключва теми и да трие постинги в клуб без модератор?
Само не разбирам какъв им е проблема, та си траят, а не кажат кой от тях го е направил...
Always look at the bright side of your life.. param... param, param, param....
| |
Тема
|
Всяка защита система може да бъде преодоляна
[re: Cy]
|
|
Автор |
Melkor (гад) |
Публикувано | 29.07.02 16:43 |
|
Това е бледа перифраза на един автоджабазин, който ми каза буквално това: "Виж кво, брато, щом човек я направил таа ключалка, начи некъде има човек, който мое да я отвори без ключ."
Та, както ти не можеш да ги правиш тия работи, щото не си админ, така има хора дето го могат и пак не са админи.
Ти ще скочиш ли в една тълпа бесни и крещящи скинари да им кажеш, че Хитлер е марда? Най-малкото ще отнесещ едно-две кила орални секрети и около терабайт физическа информация предадена чрез долни крайници и друга периферия. Ако бях админ и аз нямаше да се появя сега пред вас, щото най-малкото ще отнеса десетина ругатни и лични обиди и няма да мога да ви докажа, че нямам сестра. Ами вие започнахте и без да ги видите, пък какво остава ако се мернат насам.
П.П. Тоя джамбазин, дето ми рече тая мъдра мисла, вече е покойник. Така де, всекиго го застига някой ден заслуженото, дори и тарикатите, пъкбили те и от друг биологичен вид, товарни животни ли ще са, просто гадинки ли...
| |
Тема
|
Re: Всяка защита система може да бъде преодоляна
|
|
Автор |
Cy (ентусиаст) |
Публикувано | 29.07.02 17:24 |
|
ти сигурно щеше кротко да стоиш и да наблюдаваш как се трие това дето не трябва да се трие, и да чакаш админите да им мине шока, че да се появят и да дадат обяснение:))
Освен това:
1. Лично аз никого не съм псувала, но отговор така или иначе не получих
2. Колкото по-дълго админите се спотайват, толкова повече недоволни ще има... Ако в момента не могат да изяснят проблема - да кажат какви са причините- примерно- на море съм; мързи ме; не знам какво става; на такива като вас- никакви обяснения; или каквото е там... Ама наистина не виждам какъв е проблема някой администратор да даде някакво разяснение.
| |
Тема
|
Re: Всяка защита система може да бъде преодоляна
|
|
Автор |
Haтaли () |
Публикувано | 29.07.02 22:10 |
|
Пак ти казвам, че с тая твойта уста си само за при нас...що се цепиш, от духове ли те е страх?  
Можеш да избереш да не осъзнаваш,че си бог,но не можеш да избереш да не бъдеш бог
| |
|
....искаш да му станеш биограф и апостол ли? Както Навлека на Мулето? За съжаление второто място е вече заето!
Нощта не е само за размисъл!
| |
Тема
|
Може да съм гад непоносима, ма лъжец не съм.
[re: Cy]
|
|
Автор |
Melkor (гад) |
Публикувано | 30.07.02 01:45 |
|
По първа точка: Така е. Няма да се правя на МУЛЕ и ти да ми говориш за ауспух за Лада седмица, а аз да ти разправям за неосъществяване на плода човешки, поради лоша карма / или кърма ли се казваше..., не това май беше за кораб/.
По втора точка:
В отговор на:
Колкото по-дълго админите се спотайват, толкова повече недоволни ще има.
Казус Бочаров: Да, ама не - и Римската империя бучала, бучала, пък една банда рибари, овчари и един дърводелски син й разкатаха ... и тя отшумя. Като народно недоволство отшумя, като 800 дни отшумя, като МУЛЕ на баир отшумя, като МУЛЕ на изгрев слънце ошо-мя...
В отговор на:
Ако в момента не могат да изяснят проблема - да кажат какви са причините- примерно- на море съм; мързи ме; не знам какво става; на такива като вас- никакви обяснения; или каквото е там... Ама наистина не виждам какъв е проблема някой администратор да даде някакво разяснение.
Право думаш тука, ама виж това вече си е техна работа. аз като викнах Любо, ако е мъж да се плюем голи до кръста в клуба за попържни, той що не дойде, а? Щото е МУЛЕ. Пък те са админи. Всъщност като се замисли човек освен, че са нормални и имат всички права тук, щото са си на своя територия, пъки досега не са казали на никого крива дума, каква им е разликата с тежтоварното ни муленце? Никаква.
| |
Тема
|
Ма не ме е страх. Аз нали вече писах.
[re: Haтaли]
|
|
Автор |
Melkor (гад) |
Публикувано | 30.07.02 01:51 |
|
Аз не съм чукча и затова повече чета отколкото пиша. И баба знае да копи-пейства като Любчо, ама да седне да пише... виж това не й се случва. Тук де. Тя иначе, когато й е е било времето писала жената. Сега малко е разочарована, щото внук й голяма гадина и не продава авточасти, ама някой път като се разнежи и все разправя: "Папкай, баба, папкай! Да пораснеш ем голям, ем комплект!".
Когато си истинска гад, си такъв завинаги.Редактирано от Melkor на 30.07.02 01:50.
| |
Тема
|
Re: Може да съм гад непоносима, ма лъжец не съм.
|
|
Автор |
Cy (ентусиаст) |
Публикувано | 30.07.02 09:09 |
|
ами, то ако се постараем, ще намерим нещо общо между кармата и кърмата- примерно и двете остават диря:)))
А това за римската империя- сигурно си прав, така де- всяко чудо за три дни... Ама да сравняваш клуб Окултизъм с империя и някой админ с Исус... не знам за админа, клуба империя трудно ще стане:)))
Както и да е,
този спор става малко самоцелен (поне докато някой администратор не внесе малко яснота) и мисля, че няма нужда да си губим повече времето (дори когато е работното ).
По- добре да пием бира
Лек ден
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|