Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:23 08.07.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема До Админите на Дира и Леоснови  
Автор Debora (без титла)
Публикувано24.07.02 22:43

Искаме да си изберем модератор за клуб "Бъдещи майки"!
Това беше клуба с най-добър тон, без обиди и спам само до преди няколко дни, до момента в който МУЛЕТО реши да поства непрекъснато и то с различни прякори, нови теми или пък да пише във отворени вече такива. В клуба много от нас намират отговор на важни въпроси, а повечето са със бавни връзки и вместо да прочетат отговор на вълнуващ ги въпрос, четат творенията на един меко казано малоумен.
Ако не може да го ограничите да пише в клуб "Бъдещи майки", то тогава нека ние си изберем един или двама които да държат извън клуба подобни същества!
Благодаря!

Тема Re: До Админите на Дира и Леоснови [re: Debora]  
Автор Nevena (приземих се)
Публикувано24.07.02 23:27

Da, triabva ni moderator!

Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано25.07.02 00:08

Това положение е нетърпимо. Все пак това е клуб в които се събират много жени които очакват деца. Състоянието в което се намират е деликатно.
Най-малкото от което се нуждаят, е някой комплексиран извратеняк да им създава отрицателни емоции.
Наложително е да се избере модератор/и/, които да трие всички тези изпразнени от съдържание словоблудства !

Толкова отдавна се появих, май вече си отивам

Автор KAMELlA (stastlivka)
Публикувано25.07.02 00:09

Glasuvam za moderator/i...MULETO da izchezne po nai-barzia nachin...

Тема Да, ама не!нови [re: Debora]  
Автор Melkor (гад)
Публикувано25.07.02 00:30

Вижте другарите окултисти как си го защитават! Какво толкова му има? Не ви ли харесва да четете в темите си несвързани глупости? Не искате ли да се чувствате като посетителите на десетки други клубове, които трябва да търпят един "добричък и безобиден" психопат да плещи едни и същи простотии колкото се може несвързано.

После ще крякнем всички дружно, че няма свобода на словото и колко зловещо и напомнящо Оруел е това да има някой, който ограничава писанията на мулето. Нищо, че трябва да си доказан перко, за да се въхищаваш на собственик на фирма за авточасти, който е откачил по пътя между производителите на "запчасти" в голямата братска страна и поредния женски или бит пазар. После идва горкия репресиран и пищи как бил бит, ама не пазар, а бит в неговата крехка същност от голеееемия зъл ЛеоС.

Пък аз ако бях на ЛеоС и на администраторите, нямаше да го трия, а понеже съм си гадно говедо, да го попилея от бой. За съжаление не съм нито ЛеоС, нито админ. Пфу! Ама пак ще опитам да го сбарам тоя Мулетаров и ако някой ден стана модератор, ще го трия без да го поглеждам. Само ако мерна думите Учителят, Истина или разбъркана употреба на изречения с главни букви и с малки и много многоточия и емотикони ЩЕ ТРИЯ! Ама аз съм гад, а вие ще възпитавате бъдещето на нацията. Толерантност се очаква от вас! Трябва да не се дразните от тия, които ви се насаждат неканени, а и кафе да им поднесете.

Когато си истинска гад, си такъв завинаги.

Редактирано от Melkor на 25.07.02 00:54.

Автор mery__ (брюнетка)
Публикувано25.07.02 02:30

Да, моля някой да направи нещо да ни отърве от този тъпоумник.
И имам същото предложение за клуб Проблемно забременяване. Там също жените са с деликатна психика, а той се скъса да ни нарича какви ли не.
Какво е спасението от тази напаст???????????

Тема Да даватнови [re: Debora]  
Автор Smile. (през зъби)
Публикувано25.07.02 08:47

права и да го почваме!

Автор PATO FEO ()
Публикувано25.07.02 10:25

И аз съм за.Жече направо прекали с простотиите си тва Муле

Тема Достойни сте за уважение!нови [re: Debora]  
Автор valsodar (Чародей)
Публикувано25.07.02 10:50

Достойни сте за уважение, с ролята която ви е отредена, но

ли е начина, по който искате да реагират в бъдеще децата ви?

"Тема за един болен мозък [re: MУЛE]
Автор ДИBA KO3A (Нерегистриран)
Публикувано 24.07.02 22:50

Ей, комплексар плиткоумен! Интелекта ти е като на новоизлюпена хлебарка, но това явно не ти пречи, щом писането на простотии и тровенето на виртуалното пространство с мозъчни пръдни е единствения начин по който можеш да се опитваш да впечатлиш някой. Изглежда никой в реалния живот не ти обръща внимание (тъй като си хипер посредствен), затова си се вживял толкова. Я вземи се погледни малко отстрани, помисли малко ако можеш, за какво правиш всичко това?!Не ти ли е поне малко неприятно, че дразниш и досаждаш на толкова много хора? Ако не - значи наистина си много назад в еволюцията, ако да - спри тогава!"
- Не смятам, че са необходими повече коментари, нали?

Истината е някъде там ! - реплика на очния ми лекар.

Редактирано от valsodar на 25.07.02 10:54.

Автор kopche (заинтригувана)
Публикувано25.07.02 10:52

Заставам зад всеобщото мнение, че положението е нетърпимо.
Писна ми от тъпите, "дълбокомислени", измъканти от незнам къде, натрапващи ми се от къде ли не постинги на МУЛЕТО, или както там се преименува то непрекъснато. Казвам то- щото е тъпо, безмозъчно, психически болно извънземно.
ИСКАМЕ МОДЕРАТОР ЗА КЛУБА НЕЗАБАВНО!
МАГАРЕТО ВЪН!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.