|
Тема
|
Проблем с паролата....
|
|
Автор |
asamus ergin (Divak) |
Публикувано | 13.05.02 19:40 |
|
От доста време имам следия проблем (не съм търсил помощ, защото почти не ми пречеше...). Всъщност по-добре да разкажа как се появи :
Реших да си сменям ключа. Отидох на "Ключ", "Промяна на ключ" и направих всичко необходимо, но... когато опитах да вляза с новия ключ не се получи - каза ми че е грешен за това име. Пробвах със стария и стана без проблеми (и досега си карам със стария...). Опитах пак да го променя, но в настрйките не ме пусна със стария, а за мое учудване с новия ключ! Сега имам два(!) ключа . От тогава насам, когато опитам да променям профила си за клубовете или да отговоря на някоя бележка ми съобщава, че паролата ми е грешна и отваря нов фрейм с clubs.dir.bgвътре в старият. Полъчава се нещо като прозорец в прозореца (след като вляза се оправя). Интересното в случая е че настройките са направени (или бележката е изпратена)...
Пак повтарям, че този проблем е от доста време, но не ми се занимаваше с него... докато не започнах да ползвам бележките по-често...
Какво ще ме посъветвате? Да пиша ли на support@dirbg.com?
...и благодаря предварително. 
...на сенките в дълбокия покров
чувам непрекъснатия зов...
...гласът на Дивото зове...
| |
|
... започвам да се отчайвам!
...нормалното състояние на нещата е да са повредени..., защо тогава да ги поправяме?
| |
|
......da ne si reshil da se samoubivash
| |
|
пробвай отново да смениш паролата в ключа (макар и да сложиш ниакоя от тези които досега си използвал)
| |
|
ок. само да си спомня коя беше онази другата...
...нормалното състояние на нещата е да са повредени..., защо тогава да ги поправяме?
| |
|
...не, но може да си захвърля компютъра от яд... (което е по-лошо, всъщност...)
| |
|
Получи се! ...От втория опит, но се получи.
Благодаря!
| |
|
|
|
|