|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Питане
|
|
Автор |
Rossonero (култов) |
Публикувано | 01.10.01 17:51 |
|
Задължително ли трябва да си попълниш истинското си ЕГН?
По въпроса с плащането. Нямате ли някакъв офис, където да става това, защото до банката за 10лв някак си много не върви
Дяволът е отново червено-черен
| |
|
Не истинското ЕГН не е задължително
над полето това е описано
а освен банка има и поща примерно като начин на плащане
| |
|
да, има и едни книжарници във Варна, където като отидеш и кажеш, че искаш да си платиш пощата плюс, те те гледат умно и питат: поща плюс какво? После се оказва, че в съответната книгопродавница никога не са чували за такива ДАЛАВЕРИ... А номера на поръчката в банката обикновено е невалиден... Тъй че най-сигур си е в офиса... само да ми остане време и до там да отида...
Баба...
_
Бабо,защо са ти толкова големи очите?
Бабо,защо са ти толкова големи зъбите?
Ти май не си баба?
| |
|
А къде ви се намира офиса?
Дяволът е отново червено-черен
| |
|
:)
...
| |
|
А ако не ти се ходи дотам, можеш да платиш в някое iCafe от посочените
| |
|
как правиш така че да нямаш тема а само мнение
"...За синьото знаме народно живота си ний ще дадем..."
| |
|
шшшшшштт, тихо - туй и е болното място... ама аз и хванах чалъма
Реалността е за тези, на които не им понасят наркотиците
| |
|
кажи ми как става на лична
"...За синьото знаме народно живота си ний ще дадем..."
| |
|
И на лична и на безлична да ти го казвам- все е тая, щото ТЕЛЕКОМА ВДИГНА ТОЛКОВА ШУМ, че администраторите вече го забраниха. Иначе ставаше, като напишеш това, което го пише сега вместо тема!
Но млъкни сърце (както е казал поета)... повече за телекома нищо не казвам, щото ми е вдигнал мерника и... Пък аз не че се заяждам с него, ама ако не се дъвчем един друг (то за майтап де, не на сериозно) ще е много скучен живота... Както казва самия телеком- ще прибегнем до наркото и става лошо! Обаче явно той не разбира от шега и само се сърди и цупи...
Ей... а щях да млъквам...
Абе сини фене... ти защо така усилено се интересуваш от тъмните страни на клубчето: как да сложа пост без тема, как да заключа темата... Все едни такива ги питаш!?
Баба...
_
Бабо,защо са ти толкова големи очите?
Бабо,защо са ти толкова големи зъбите?
Ти май не си баба?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|