Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:43 05.07.25 
dir.bg
   >> Въпроси и помощ
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Споко за пощите ще бъдат платени само няколко меснови  
Автор grasshopper (непознат)
Публикувано16.08.01 10:16

докато не се появи някой реален коннкурент на
дир.бг а това ще стане

Тема Re: Споко за пощите ще бъдат платени само няколко меснови [re: grasshopper]  
Автор Megan (драка)
Публикувано16.08.01 14:24

боже, боже, какъв е прозорлив.......

следващият път пиши по-къси заглавия.

Тема Това не е вярно!нови [re: grasshopper]  
Автор БaбaИлиицa (за®áзен)
Публикувано16.08.01 18:13

Дори и да се появи конкурент (а то не е нужно да е някой нов портал) дира няма да стане отново безплатен, просто защото трябва да продължи така, както е започнал. В противен случай загубите ще са още по-големи. Просто са направени огромни разходи по преминаването към платени услуги, които трябва от някъде да се покрият! Затова казах: дир.бг вече никога няма да може да бъде това, което беше през последната година и половина!

Тема ima po dobra posha ot tazi na DIR-aнови [re: БaбaИлиицa]  
Авторbg (Нерегистриран)
Публикувано17.08.01 15:21

mi che to i sega si sashtestwuva po dobba poshta s poveche vazmoznosti po sigurna i nai vaznoto bezplatna kazva se ABV.bg http://www.abv.bg

Тема Re: ima po dobra posha ot tazi na DIR-aнови [re: bg]  
Автор Цвeтaн ЦвeтkoвАдминистратор (Администратор)
Публикувано17.08.01 15:42

в задачата се пита до кога ще остане безплатна ;)))

...
"Няма безплатен обяд, както и безплатно сирене!"

Тема Re: ima po dobra posha ot tazi na DIR-aнови [re: Цвeтaн Цвeтkoв]  
Авторspokoen:) (Нерегистриран)
Публикувано17.08.01 20:08

dokogato moje, to vsichko si e menagment mislia az:)
puk kakvo tolkoz ako niama bezplatna poshta v BG, malko hora sme, bedni, za tova puk ima mnogo drug bezplatni svetovni poshti, koito se izdurjat ot bogati nacii. tui che nevijdam skoro niakoi razumen da si plashta za neshtobezplatno, ami da ne govorim za poshtite koito davat provaiderite kum akauntite si. abe samo edno shte vi pomolia, kato trugne cialata rabota da si publikuvate edin report kolko sa navitite da plashtat:) (obzalagam se che dori niama da e 3-cifrena broikata)

Тема  нови [re: spokoen:)]  
Автор БaбaИлиицa (мухоубийца)
Публикувано18.08.01 01:36

Виж сега, за това, че абв е конкурент може да се спори! Първо, че в абв ми беше първата поща, която използвах точно докато получих петото писмо. Първо, че е смъртно бавна поща и второ, че докато получих петото писмо, от всичките 5, само 1 беше за мен... От тогава съм казал, че абв няма да ползвам никога! Като гледам и в момента хавата не е по-добра в абв-то, така че...

Освен това, не можеш да мериш една безплатна услуга с една платена услуга. Дифалт безплатната е конкурент на платената по финансовия фактор. Виж за качеството не е така!

За отговора ти dokogato moje... еми значи дира до сега е могъл, вече не може. Ако на тебе ти е удобно през 3 месеца да си сменяш адреса, моля: заповядай. Мен това не ме устройва. Не мога да си напечатам визитки и бланки например днес 10000 бр. и утре да ги ползвам за подпалки в камината, щото съм си сменил адреса и да си напечатам нови! И след три месеца пак същото!

И накрая, относно трицифреното число клиенти. Вчера пуснах една тема с елементарен икономикс, от която личи, че и от двуцифрено число клиенти се печели повече, отколкото от петцифрено число потребители!

Тема Re: ima po dobra posha ot tazi na DIR-aнови [re: Цвeтaн Цвeтkoв]  
Автор SummerSon (чудещ се)
Публикувано18.08.01 12:03

Цецо, моите уважения към сайта ви, обаче хич не сте прави.

Ето, сега имам желание да си сменя служебния адрес, на който ми пращате отговорите на мненията и т.н. , а не мога. Какво ще се случи, когато престана да имам да имам поща в дир.бг? Така или иначе тази поща никога не съм я ползвал сериозно и се получава така, че съм задължен да я ползвам.

За БабаИлийца - ако имаш нужда от 10000 визитни картички, ти определено не би написал на тях e-mail-a си от дир.бг или от който и да е безплатен сайт, никой партньор не би те взел насериозно, а и би имал нормална поща, която не би ти се налагало да сменяш през 3 месеца, прав ли съм?

Пак за Цецо, за платените уеб базирани пощи не съм чак толкова запознат, но забелязвам, че политиката е да има безплатна и платена част - примерно Yahoo - ако искаш голяма поща - плащаш си, защо не помислихте затова? Може и да сте помислили, но .... Дали все пак не беше по-добра идея просто да орежете пространството за безплатна поща примерно до 500к, не е много ако пращаш големи писма, но за служебни бележки е ОК, а който много държи на нея и иска да я ползва може и да си плаща, въпреки че и това не е правилно.

И какво, в крайна сметка излиза, че не може да се печели достатъчно от реклама, така ли?

Имам и един въпрос - ако все пак реша, че ще си плащам за да имам поща в дир.бг, ще приемете ли 10 лева в плик? Много скъпо ми излизат банковите преводи на малки суми.

Тема Re:  нови [re: БaбaИлиицa]  
Авторspokoen:) (Нерегистриран)
Публикувано18.08.01 13:32

ami az si polzvam hotmaila mnogo predi da se poiavi mail.dir.bg
i kato gledam i dvete mi vurshat edna i sushta rabota

iat me e shtoto v dira mi beshe hubav meil adresa, ama da dam 40.v samo zaradi tova niakak si mi se struva iracionalno.

da v BG naistina se pecheli ot malko klienti i golemi ceni (obiknovenno stavka nad 50% no se sluchva 200-300%)

btw tezi 2-cifrenite prosto shte si otidat za opredelen period ot vreme sled kato im se dade sushtoto bezplatno v niakoi drugi sushto stabilni portali.

Тема Re: ima po dobra posha ot tazi na DIR-aнови [re: SummerSon]  
Автор Г. ЧaвдapoвАдминистратор ()
Публикувано18.08.01 13:39

Пощенският запис е по евтин от банков превод

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.