|
Тема
|
Бъг в Дира!
|
|
Автор |
headhunter (huntz orcxez) |
Публикувано | 13.09.04 11:55 |
|
Имах 5 получени бележки. Когато ги маркирах за изтриване и ги изтрих, получих съобщение "Грешна парола или потребителско име. След малко ще бъдете върнати във формата за логване..." и ме накара да се логвам пак!
Оправете си сесиите и бисквитките, моля!
General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!Редактирано от headhunter на 13.09.04 11:56.
| |
|
Стар бъг, ако докато ти го дава успееш бързо да кликнеш на Dir.bg Клубове от директорийния листинг в ляво - няма да те логофне ... нямам идея защо не са го оправили до сега :)
| |
|

| |
|
Абе много бъгава работа, значи!
Кликам в лявото меню например в "Политика, свят". Развива се менюто и аз влизам в доволне избран клуб. После кликам в "Наука" (пак в лявото меню) на иконката с цел да го развия. Да, ама не.. не стига че не се развива, ами и в дясната страна на екрана не се показва листата с клубовете в "Наука".
Не че ми пречи да е така, ама си мисля, че човек трябва да се старае да постигне съвършенство . Демек, ако някой от творците на Дира чете това, нека се размърда. Не вярвам да е много трудно да се направи - Дира като гледам е писан в PHP, демек за половин час работа е да се махнат 2та посочени от мен бъга.
Martyr, мерси за информацията . Следващия път като ми се наложи да се логвам, ще пробвам.
General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!
| |
|
|
|
|