Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:00 29.11.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема Диета....за напълняване  
Автор _Ety_ (непознат )
Публикувано13.04.11 05:22

Здравейте. Сигурно малко странна ви се вижда темата, тук всички пишат за отслабване, но аз имам обратния проблем и мисля, че в този раздел беше най-удачно да си задам въпроса. Попринцип преди си бях нормална в килограмите, имах и хубав бюст, пиех и противозачатъчни заради други здравословни проблеми. Страдам от упоритно акне и нередовен цикъл. Реших, че до голяма степен и храненето зависи за това как ще изглежда кожата ми и започнах много да внимавам какво ям-както сега се казва да е здравословно. Спрях и лекарствата и резултата беше, че се стопих драстично. За моята височина започнах да изглеждам болно слаба. За акнето ще търся други начини на лечение, пия и разни отвари билкови, но не помагат особено. Можете ли да ме посъветвате какво да ям, за да кача поне 3,4,5 килограма и да не е толкова с вредни храни.Просто адски не се харесвам така и не ми се иска и да се разболявам

Тема Re: Диета....за напълняваненови [re: _Ety_]  
Автор amiga ()
Публикувано13.04.11 16:39

Ако ми кажеш сега как се храниш, мисля, че мога да ти бъда от полза.

Иначе на прима виста бих препоръчала ядки - лешници, орехи, слънчогледови семки като сурови са доста по-полезни, включително за цикъла. Различни сирена, месо, мюсли, пълнозърнест хляб, печени картофи, ориз... фитнес, но не кардио, а по-скоро анаеорбни упражнения. Хранене 3 пъти на ден, между храненията ядки. Но никакви резки промени - много постепенни.

С леки изменения към сегашния ти режим, работа във фитнеса, повече белтъчини, мисля, че за една година може да качиш до към 5 кг спокойно. Няма смисъл да се изсилваш и да караш на пържено, тестено и сладко, защото това ще е стрес за организма ти, ако досега не си го хранила с такива храни.

Редактирано от amiga на 13.04.11 16:43.

Тема Re: Диета....за напълняваненови [re: amiga]  
Автор _Ety_ (непознат )
Публикувано13.04.11 19:00

Попринцип сега постя и примерно сутрин ям мюсли попарени с вода, 1-2 лъжици трици, мед, ябълка. На обяд гледам да хапвам някакво готвено, пълнозърнест хляб, салата. Следобяд някой път плод, понякога само той не стига и примерно филийка с мед и тахан, вечер салата с нещо. Имах чувството преди, че от всяко нещо, което хапна ми излизат пъпки и ми се възпалява адски много кожата на лицето, но видях, че и като спрях всички животински храни, едно кафе сутрин си позволявам със суха сметана, не се подобри положението. От всички мъкнения по доктори сега заложих на хомеопатия пък ще видим дали ще има полза. Ако успея да ги кача в рамките на една година плавно тези килограми и успея да се задържа така, мисля че ще е супер. Незнам трябва ли да се мъча да се храня разделно макар че не виждам много смисъл от това. Иначе благдаря ти за отговоря. Би ми било полезно

Тема Re: Диета....за напълняваненови [re: _Ety_]  
Автор Cтeфaн Ивaнoв (Веселяк)
Публикувано14.04.11 23:40

Редактирано

Редактирано от Wildberry на 27.04.11 19:54.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.