|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Някой пил ли е ЛИДА ?
|
|
Автор |
Kreiziinlove (oTka4a^ka) |
Публикувано | 31.03.10 08:59 |
|
Здравейте,
чудех се някои взимал ли е ЛИДА и до колко му е помогнала..
Чета неща ама не ми се вярва, че се свалят 5-10 кг на месец..
Защо не се употребява алкохол, когато се приемат нали не е антибиотик.. добавка?
Нещо не разбирам.. и ако има хапчета чудо, защо има дебели хора :)
| |
|
Тези, дето го пиха, вече ги няма
Това в кръга на шегата разбира се. Тези хапчета са китайския вариант на Редуктил, само че активната дрога в тях е няколко (неизвестно колко) пъти по-висока от тази в редуктила. Ако имаш проблеми с черния дроб, бъбреците, кръвното и доста други работи, ще продължиш да ги имаш в много по-големи мащаби. Само между другото, преди 2 седмици бях на ендокринолог, и стана въпрос за хапчета - пича спомена, че редуктил вече не се изписва, не го питах защо, ама аз лично не останах с добри чувства към него (редуктила). Ти си прецени дали ще се цериш с китайски химически продукти.
Изпълнителната агенция по лекарствата в България нареди спирането и изтеглянето от аптечната мрежа на два китайски продукта – МейЗи Танг и Лида ДайДайХуа. Лансирани като хранителни добавки, те съдържат в недопустимо голямо количество лекарственото вещество сибутрамин, което потиска апетита, но при предозиране води до нежелани лекарствени реакции и сериозни последици за здравето. (цитат)
Редактирано от Blake на 31.03.10 09:58.
| |
|
аааааааааааауууууууууу!
Прозвуча стряскащо...
А тези хора където са напълнили форумите с хвалби? :-/
Със сигурност не са безвредни.. ама за 1 месец какво толкова.. знам ли
| |
|
При положение, че само потиска апетита има ли смисъл да я пиеш? Та ти сама можеш да го потиснеш - с по-голяма воля. Не си товари организма с излишни отрови, малко ли се тровим от боклуците които са в храната. Един месец приемане на Лида, дали ще ти реши проблема с килограмите за цял живот, или по-скоро ще ти създаде здравословни проблеми за цял живот? Я се замисли...
| |
|
Крейзи, не си прави експерименти. Гледала съм документални филми как се произвеждат такива съмнителни хапове - всичко става в Азия, при никаква хигиена и опасни съставки, които наистина могат сериозно да навредят на здравето.
Чудодеен хап няма и не може да има. Всичко опира до воля и самоконтрол.
Редактирано от вeceлyшka на 31.03.10 13:36.
| |
|
Ами какво да ти кажа... Аз преди две години пих Редуктил (който съдържа същата активна съставка, но в приемливи стойности) 2 месеца, през които свалих 7 килограма. През това време имах доста неприятности със стомах и високо кръвно, поради което спрях хапчетата. След 2 месеца си бях на същите килограми както преди да почна хапчетата. След което започнах малко по малко да откривам правилния за организма ми хранителен режим, и към момента съм ТРАЙНО с 20 кг по-малко, като целта ми е да сваля още толкова (стартирах от 146). Това без никакъв спорт, никакви хапчета и никакъв глад. В допълнение - работата ми е седяща. Ям доста добре и редовно, напоследък гледам да закусвам, обядвам, малка закуска в 16-17 ч., вечеря 20-21 ч. и късна закуска някъде към 0-1 ч. (лягам си след 1:30).
| |
Тема
|
Re: Някой пил ли е ЛИДА ?
[re: Blake]
|
|
Автор |
*Paл* (слънчева) |
Публикувано | 01.04.10 22:04 |
|
Да не си си правил Вега тест?
| |
|
дали има смисъл от вега теста ?
някой правил ли го е?
| |
|
Аз съм правил кръвен тест. Имаше ефект. Интересното беше, че не трябваше да ям, домати, сирене пилешко месо. А аз само това обядвах преди теста. След като го направих на обяд си взимах бира с пържени картофи и свинска вратна пържола. Хванах се на бас, че ще отслабна повече от една колежка и найстина отслабнах с 9 кг. Трябваше да си напарвя обаче теста пак след 6 месеца, защото ми обясни мацката, че след този период разрешените храни ще са други. Не ми се даваше повече пари и не го правих. Имаше ефект тогава.
| |
Тема
|
Re: Някой пил ли е ЛИДА ?
[re: *Paл*]
|
|
Автор |
Blake (старо куче) |
Публикувано | 06.04.10 14:45 |
|
Не, не съм... нещо не им вярвам на тези тестове.
Просто ям нещата, които трябва да ям, и гледам да не прекалявам, както и да не изпадам в състояния на глад.
Но като цяло - номера е в движението - писах в друга тема - за празниците след всичките трапезни злоупотреби съм с 2.5 кг по-малко, поради няколко часовите ежедневни разходки на въздух.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|