|
|
|
Тема
|
Плодолечение, но за един ден
|
|
| Автор |
nataka (ентусиаст) |
| Публикувано | 29.01.10 12:17 |
|
|
Здравейте,
Искам да уточня, че не съм маниачка тип "чудодейни диети" и др. такива. Почитател съм на бавното, но сигурно и здравословно отслабване и спортувам, но умерено.
Искам да си направя един ден само на плодове, но желая да попитам на другия ден необходимо ли е захранване? Знам, че когато се гладува само на плодове в продължение на три, пет и повече дни е необходимо захранване със същата продължителност. Но при еднодневно прочистване. Мисля първоначално си създам навик да го правя веднъж месечно, после веднъж на две седмици, а накрая по един ден всяка седмица.
Целта ми е поддържане на теглото и прочистване.
Но нужно ли е на другия ден след плодолечението да се захранвам или не?
| |
|
Тема
|
Re: Плодолечение, но за един ден
[re: nataka]
|
|
| Автор |
Duchessa ((аферистка)) |
| Публикувано | 29.01.10 13:53 |
|
|
Хубаво е, ако след този "плодов" ден не се претоварваш с мазнини и въглехидрати (поспециално бяла захар). Някакво нетлъсто месце,салати, сирене, мляко, ще ти подействат добре. Ако искаш да има по-траен ефект, можеш в деня преди и този след плодовата диета да се подложиш на малко по-активен режим на движение, отколкото обикновено. Така по естествен път ще усилиш обмяната на веществата и чрез това - положителният ефект от разтоварването...
Елате си узнете лордот!!!
| |
|
Тема
|
Re: Плодолечение, но за един ден
[re: nataka]
|
|
| Автор |
sav_in (справедлива) |
| Публикувано | 13.02.10 18:56 |
|
|
Добре е да се захраните. Хапнете варени картофи с много малко мазнина и сол и някакви зеленчуци.
| |
|
|
|
|