| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

|  
           | 

Обръщам се към всички, които са правили или правят разни диети за отслабване, или са чели достатъчно за правилните и неправилни храни при тези диети. Въпросът ми е следния:

Ако човек е пристрастен (или поне - изпитва огромно удоволствие, от което няма желание да се откаже) от това да се кротне вечер пред един хубав филм или с интересна книга в ръка, и докато отмаря с интелектуални занимания - да си чопли някакви "семки и бонбонки" - какво от долния списък е НАЙ-ПРИЕМЛИВО за хората с наднормено тегло?

--Пържени солени ядки (фъстъци, бадеми, орехи - някое от тях с предимство?)
 --Печени солени ядки (фъстъци, бадеми, орехи - някое от тях с предимство?)
 --Сурови ядки (фъстъци, бадеми, орехи - някое от тях с предимство?)
 --Бирен фъстък (с или без бира)
 --Солени бисквитки
 --Сладки бисквитки
 --Сушени плодове (смокини, кайсии, фурми, стафиди)
 --Пуканки
 --Шоколадови бонбони или  дражета 
 --Свежи плодове - какви и в какво количество? (Една ябълка за един филм някак не ме устройва!!)
 --Солети
 --Тиквени семки
 --Слънчогледови семки
 --Леблебия
 --Друго??

Не мислете, че се шегувам. Или че САМО се шегувам. Наистина ми е интересно, ако искаш да наддаваш не по 3 кг на месец, а само по 2 - кое от горните занимавки трябва да предпочетеш? И в какво количество?

"""Винаги има поне още една гледна точка... """  Редактирано от ИCTИHCKATA yниKaлнa® на 08.11.09 18:34. 

|   |  

| 

|  
           | 

Приемам, че се шегуваш, но все пак някой непросветен може да го прочете и да има полза, така, че:

1. Свежи плодове, обаче 3-4 часа след последното хранене, тоест- на гладно. 
 2. Сушени плодове.
 3. Сурови ядки- бадеми, орехи- да, фастъци- не.

Останалите са калорични, киселинообразуващи и отровно солени, не ги препоръчвам дори на здрави хора с нормално тегло. 

|   |  

| 

|  
           | 

Да ти кажа честно - не се шегувам МНОГО! Консумирам си ги нон стоп, та затова реших да се посъветвам - дано някой ми ги "класира" по вредност.

Обаче ти ме срази окончателно!!   "не ги препоръчвам дори на здрави хора с нормално тегло." - НЕДЕЙ С ЛОШО!! Че бая отрасли на леката промишленост ще я закъсат!!

Ми нека и малко вредни неща да похапне човешкият род... представяш ли си какво пренаселване на земното кълбо ще настане, ако хората спрат да ядат солени ядки и пуканки! Всички ще останат безсмъртни, или най-малкото - ще живеят до 200 години!!
       """Винаги има поне още една гледна точка... """  

|   |  

| 

|  
           | 

По-важно е количеството, а не какво се яде. Всеки човек има различни предпочитания и те се менят. Лично аз в повечето случаи предпочитам плодовете и за тях не си поставям ограничения.

|   |  

| 

|  
           | 

Ти много наблягаш на глада, Гладен.  Би ли споделил какво точно ядеш, колко гладен си един вид ? Сериозно те питам.  Аз броя всекидневно калории и постигнах отслабващи резултати без особен глад.

|   |  

| 

|  
           | 

В отговор на:
 ако искаш да наддаваш не по 3 кг на месец, а само по 2 -  

Ама си наистина уникална, хиля се тука самичка като идиот.

Давам глас за суровите ядки, обаче без фъстъци.
  -----------------
 Дюканка в доживотна четвърта

|   |  

| 

|  
           | 

Е, ся! Ако ше милеем за производителите на боклуци, да преместиш питането в друг клуб. Тука нали е за красиви и здрави онли? 
 Да я закъсват, аз съм им оправяла финансовото положение достатъчно години, ся да се оправят малко и без мен. Рупкай зарзавати и това е. 

|   |  

| 

|  
           | 

Тука нали е за красиви и здрави онли?  

Ми ние другите да мрем ли, бре?

Зарзаватите, освен като добавка на мазна манджа с много хляб, не са ми симпатични...

|   |  

| 

|  
           | 

Семки, шамфъстък или нещо друго, дето се бели трудно и при беленето се губи време в неядене. Освен това си слагаш купичката с нещото на метър пред теб и се пресягаш да си взимаш едно по едно. Не казвам 2-3 метра, защото ставайки, ще изпускаш от поглед нишката на "Перла"-та или там каквото е.
  Не си купувайте нищо от Техномаркет! 

|   |  

| 

|  
           | 

За перлата не позна... само споменаването на турско име в тия серии ме кара да бягам в другата стая! И тия цигулки като ми завият - ми се убива ЦЕЛИЯ АПЕТИТ ЗА ЯДКИ! 

Обаче това с единия метър също не ме устройва... Че аз, ако имам воля да я сложа, проклетата купичка, на 1 метър - нали ще имам воля и да не я взема изобщо?? 

Семките и шам-фъстъка... гриза ги с шампионска скорост. Никви шлюпки не ме затрудняват!!

Но иначе - мерси за съветите!

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |