Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:48 17.07.25 
Здравна
   >> Диети
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема И аз да си кажа болката  
Автор galileja ()
Публикувано05.06.09 14:52

Привет от мен! Вече немога да издържам без да спомена разочарованието си, което малко по малко преминава в гняв, който не желая

от почти 6 месеца ходя на фитнес, поне 2 пъти седмично. Бягам като кон 30 мин на 7,4км/ч+ 10 ходене, за да си успокоя пулса. Правя разни упражнения с малки тежести и пак съм си пухкава. Друг е въпросът, че правя опит да откажа цигарите и 1,5 месец си хапвах сладко и 8кг. са факт. Дали е мускул + сланина, незная, но резултатът е този: хем дебела, хем още не непушачка /като откача пафкам по 2-3/ Храня се основно със зелени супи и салати, и вече отказах сладкото.
Ще Ви помоля да поразсъждавате къде мейби ми е грешката и ако може да ми дадете съвет!
Имаче хубавото е, че станах по-издръжлива, ама искам и да съм слаба
Ако е важно - години 34
Това е сладурчета! Много здрове от мен!

Тема Re: И аз да си кажа болкатанови [re: galileja]  
Автор Бeзпoдoбнa (Убавица)
Публикувано05.06.09 18:13

Споко бейб!
Откога се храниш основно със супи и зеленчуци?
Седни и напиши ама честно в една тетрадка всяка хапка и пийка за деня и тогава ще видим. Ама туй, само кусах от спагетите, опитах дали е готово, доизядох вафлата ... няма значение пишеш всичко. Ако имаш нужда от помощ за изчисления ще помагам.

Иначе не си сбъркала със спорта, а за цигарите - поздравления. И не се вторачвай много в килограмите - погледни се в огледалото, наистина ли няма промяна ?

Автор вeceлyшka ()
Публикувано05.06.09 19:46

Споко, с физическа активност и намалена храна ще дойде резултата, бъди търпелива. Драстично намали сладкото, но не го изключвай напълно. Ако много те влече изяждай от време на време парче чер шоколад.
И аз с моята гимнастика и с намалена храна 2 месеца не видях резултат, но вчера стъпах на кантарев, минус 4 кила, не повярвах на очите си

Пак стъпах - пак толкоз, тази сутрин също намаление от 200-300 грама...
Въпросът е да не преминаваш в особено аскетичен хранителен режим, да не си обезумяла от глад, яж си месо, мъничко хляб, много салати, супи... Ще видиш разликата.

Автор galileja ()
Публикувано06.06.09 15:59

Ох, мацки, мацки!
Хляб не съм яла от времето на поп Андрей, спагетите - по-рано ги отказах. Странното е, че изведнъш се подух. Наистина ще седна да си пиша на една тетрадка. Сега единствено трябва да се ограничавам с черешите и динките, че са ми такава слабост............ Преди това доста свалих с месо и зеленчуци, но не се чувствах добре без млечни и плодове. Реших, че трябва да ям от всичко по малко, но без яките въглехидрати.
НЯКОЙ НЯМА ЛИ ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА?
майката му е глад. Ябно и метаболизма ми се е позабавил. Решила съм да потърся билка за ускоряването му.

Автор drishko (The Greatest)
Публикувано09.06.09 10:32

Да ти кажа честно няма да стане с билки.
Всички тия добавки помагат за отслабването не повече от 3-4%, най-вече ти внушават, че помагат. Да друго може и да са полезни, но за отслабване - тц.

Движение, и намаляване на калориите с 200-300 дневно от нормалните, при които подържаш тегло, и ще стане...

Автор Koлko пъти (питам бе)
Публикувано09.06.09 14:14

Това с подуването е лоша работа.
Зелен чай! Тука е истината, пробвай го, няма да съжаляваш. Ускорява метаболизма, няма да чувстваш никакъв дискомфорт при приемането му. Може би в началото да почувстваш леки стомашни колики, но не са нищо в сравнение с доброто действие на чая в последствие. Свикне ли да работи в ритъм стомашно-чревния тракт, ще усетиш разликите.

Алкохол пиеш ли? Щото ако пиеш и се чудиш защо не слабееш..

Освен това за тренировките - моят съвет е да тренираш по някаква конкретна програма, съобразно индивидуалните характеристики на тялото ти. Щото само да блъскаш, пък да не виждаш напредък, няма смисъл. Намери някой проф инструктор да ти направи програма с упражнения. Обясни му какъв ефект искаш да постигнеш (мускули ли, само топене на килца ли..) - те знаят, ще ти помогнат.

Тема Re: И аз да си кажа болкатанови [re: Koлko пъти]  
Автор galileja ()
Публикувано11.06.09 17:16

Калориите ги понамалих, а алкохола е бяло вино.
Ще взема да питам инструктурите какво ще ми предложат и ще дерзая. Всичко беше заради тъпото сладко и тъпите цигари.
мерси за съветите

Тема Re: И аз да си кажа болкатанови [re: Koлko пъти]  
Публикувано11.06.09 17:27

Това с подуването е лоша работа.
Зелен чай! Тука е истината, пробвай го, няма да съжаляваш. Ускорява метаболизма, няма да чувстваш никакъв дискомфорт при приемането му. Може би в началото да почувстваш леки стомашни колики, но не са нищо в сравнение с доброто действие на чая в последствие. Свикне ли да работи в ритъм стомашно-чревния тракт, ще усетиш разликите.

Според мен е мит - и това съм пробвала, наливах се 3 месеца със зелен чай - резултат 0, Zero :(
Алкохол пиеш ли? Щото ако пиеш и се чудиш защо не слабееш..
Алкохол - повече от 2 чаши концентрат и 2 чаши вино не ми се съберат за 1 година! Но пък замезвам :)))))))))

Тема Re: И аз да си кажа болкатанови [re: Бeзпoдoбнa]  
Автор Cлънчeвoтo зaйчe (непокорна)
Публикувано12.06.09 15:45

При мен метаболизма се засили с овесените трици, които ям всяка сутрин - 3 лъжици... също много се влияя от лененото семе и сусам.... От орехите също, но трябва да са небелени от шлюпките. Не знам...
Бих те посъветвала да опиташ с триците и семето. Дано да се справиш....
И още един съвет - и аз съм като теб горе долу... плодове не съм близвала от 6 месеца някъде.... щото на мен ми влияят доста - опитай се въглехидрат вечер да не приемаш.

Ъ-ъ-ъ ... не разбрах ...

Тема Re: И аз да си кажа болкатанови [re: Cлънчeвoтo зaйчe]  
Публикувано12.06.09 16:17

Аз съм на нисковъглехидратен, но в никакъв случай нискомазнинен ;) режим вече сигурно повече от 5 години. Изчела съм де що има режими и повечето съм ги тествала през годините.
Ленено семе си ям редовно смляно с кисело мляко, заради омегите. Триците бях пробвала, но сметнах, че по полезности лененото семе е в пъти по-добро. Само се съобразявам с калориите.

Плодове обикновено дребни - боровинки, ягоди, малини и обикновено сутрин с киселото мляко и лена, или пък със сметана за разкош :))))).

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.